- 2 Şubat 2013
- 2.846
- 1.931
- 198
- Konu Sahibi oglak_kadini
Kizlar nasilsiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur olur canım merak etme bu sefer duyacaksınyine olur duyarsın inş canım bana duymak nasip olmamıştı bunda olur inş.
iyiyiz canım sen nasılsınnKizlar nasilsiniz?
Iyiyim canim takip ediyorum ama yazamadim..Muhabbetinizi de takipediyorum..Benimde yasin sirama az kaldi tamda reglime geliyo..Insallah olmam da hamile kalirim bu ay...iyiyiz canım sen nasılsınn
ayyy ınsallah olmassın da sana da kucagına alman ıcın yasın okjuruz canım benımIyiyim canim takip ediyorum ama yazamadim..Muhabbetinizi de takipediyorum..Benimde yasin sirama az kaldi tamda reglime geliyo..Insallah olmam da hamile kalirim bu ay...
inş canım benimde tam öyle oldu ya baan sıra geldiği gün öğrendim inş sende öyle olursunIyiyim canim takip ediyorum ama yazamadim..Muhabbetinizi de takipediyorum..Benimde yasin sirama az kaldi tamda reglime geliyo..Insallah olmam da hamile kalirim bu ay...
inşşşş:)olur olur canım merak etme bu sefer duyacaksın
amin canim insallah..Bende kendimle beraber sanada dua ediyorum..ayyy ınsallah olmassın da sana da kucagına alman ıcın yasın okjuruz canım benım
İnsallah canim..Hic umudum yok ama 10 gün var bugün kasıklarim agriyo sanki adet olcaminş canım benimde tam öyle oldu ya baan sıra geldiği gün öğrendim inş sende öyle olursun
Canim benim zaten heray duzenli yumurtlasak zaten hamile kaliriz.sorunda bu ya zaten.sen bir dahaki ay ilac kullanacakmisin.bu arada adet gunun ne zamanHe he canim 9. Gunu gittim 7mm iki tane yumi vardi 11. Gunu gittim iki catlamis kese olctu yani 11. Gunde catlamis kese ve folikul sivisi vardi karnimda 2ser gun arayla gityim ve baska yumurta gelismedi 17. Gune kadar daha da gitmedim 26. Gunum bugun insallah en kisa zamanda adet olurum
Insallah hamilesindir adet olmazsinamin canim insallah..Bende kendimle beraber sanada dua ediyorum..
İnsallah canim..Hic umudum yok ama 10 gün var bugün kasıklarim agriyo sanki adet olcam
canım adet gunum 9 aralıktı ama bu ay yumurtlmadıgım ıcın dr gec adet olursun dedı bılmıom ıste ne zaman adet olacagım bellı degıl tarlusal ıstedım az da olsa hamılelık ıhtımalın var kullanamassın dedı bu ay kullanmıycam canım ovu testı sıparıs verıcem ıncır kuru yaparım yıne bakalım ne olacak olmassa subat tatılınde aşılama yaptırmaya karar verdımCanim benim zaten heray duzenli yumurtlasak zaten hamile kaliriz.sorunda bu ya zaten.sen bir dahaki ay ilac kullanacakmisin.bu arada adet gunun ne zaman
Allah razı olsun canım topıgın bırıncı sayfasına bak tuncerın mesajı var offf bı sıra bana gelseydı hıc umudum yok ama bakalım yazmıs :)amin canim insallah..Bende kendimle beraber sanada dua ediyorum..
İnsallah canim..Hic umudum yok ama 10 gün var bugün kasıklarim agriyo sanki adet olcam
Kizlar 70 bin lem yelid cekip de bebek sahibi olmayan yokmus
Tam tersi olmasi gerekmiyormu erken yumurtladigin icin erken adet olman gerekmiyormu.yumurtan buyuyupte catlamasa anliyacam.bence adetin gecikirse baska bir yumurta buyuyup gec catlamis olabilir.ben sana birsey soyliyimmi herseyimizin duzeni bozulduya plan yapamiyacagimiz icin heran hamile kalabiliriz.ne zaman canin isterse o zaman birlikte olacan.Rabbim denk getirir insallah.zaten varya yumurtlama olmadimi insan cani bile istemiyor benim mesala bu ay yumurtlamadim hem akintim olmadi hemde yumurtlama gunlerimde birlikte olduk ama zoraki hic istegim olmadi.sen yumurtan catladigi gun nasildincanım adet gunum 9 aralıktı ama bu ay yumurtlmadıgım ıcın dr gec adet olursun dedı bılmıom ıste ne zaman adet olacagım bellı degıl tarlusal ıstedım az da olsa hamılelık ıhtımalın var kullanamassın dedı bu ay kullanmıycam canım ovu testı sıparıs verıcem ıncır kuru yaparım yıne bakalım ne olacak olmassa subat tatılınde aşılama yaptırmaya karar verdım
biz onu cekıp bıtırdık canım 70 bınde bıtıyor çalışmıyorsan tek basına yapabılırsın gayet kolayıyı aksamlar,
70 bın lem yelıd dıkkatımı cektı bende hamıle kalmak ıstıyorum ama sadece lem yelıd mı dıyecegız 70 bın defa yoksa devamı var mı?
canım ben gecen yılkı dogumumdan sonra cınsel ıstegım neredeyse bıttı takı bu aya kadar akıntı denen bısey yoktu kı 3 ay da yumurtladım ben bı tek bu ay yumurtlamadım bılmıorum kı nasıl olucak yumurtam yok dıye zaten kafamıza gore yaptık normalde gun asırı oluyodu hergun de oldu 3 4 gunde bır de oldu bılmıom artık ne olucak hamıle degılım olsam anlardım ama adet olacagım sanırım kasıklarım agırmaya basladıTam tersi olmasi gerekmiyormu erken yumurtladigin icin erken adet olman gerekmiyormu.yumurtan buyuyupte catlamasa anliyacam.bence adetin gecikirse baska bir yumurta buyuyup gec catlamis olabilir.ben sana birsey soyliyimmi herseyimizin duzeni bozulduya plan yapamiyacagimiz icin heran hamile kalabiliriz.ne zaman canin isterse o zaman birlikte olacan.Rabbim denk getirir insallah.zaten varya yumurtlama olmadimi insan cani bile istemiyor benim mesala bu ay yumurtlamadim hem akintim olmadi hemde yumurtlama gunlerimde birlikte olduk ama zoraki hic istegim olmadi.sen yumurtan catladigi gun nasildin
:) insallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede...Allah razı olsun canım topıgın bırıncı sayfasına bak tuncerın mesajı var offf bı sıra bana gelseydı hıc umudum yok ama bakalım yazmıs :)
Amin canim saol..Insallah hamilesindir adet olmazsin
Hamilede olabilirsin.mineninde kasiklari agriyordu hamileymis.bende hep mineden örnek veriyom.yatiyom mine kalkiyom mine diyom:)canım ben gecen yılkı dogumumdan sonra cınsel ıstegım neredeyse bıttı takı bu aya kadar akıntı denen bısey yoktu kı 3 ay da yumurtladım ben bı tek bu ay yumurtlamadım bılmıorum kı nasıl olucak yumurtam yok dıye zaten kafamıza gore yaptık normalde gun asırı oluyodu hergun de oldu 3 4 gunde bır de oldu bılmıom artık ne olucak hamıle degılım olsam anlardım ama adet olacagım sanırım kasıklarım agırmaya basladı