- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 42
- Konu Sahibi oglak_kadini
3 yasin okudum allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım mersk ettim nasıl gidiyor hamilelik kalp atışını duydun mu3 yasin okudum allah kabul etsin
iyi şükür canım sğl yok canım haftaya randevum bende iple çekiyorum çokta korkuyorum ilkini bu yüzden kaybetmiştim inş duyarım haftayaCanım mersk ettim nasıl gidiyor hamilelik kalp atışını duydun mu
İnşallah. canım hiç kötüyü düşünmeiyi şükür canım sğl yok canım haftaya randevum bende iple çekiyorum çokta korkuyorum ilkini bu yüzden kaybetmiştim inş duyarım haftaya
Canimcim bu sabah itibariyle galiba adet oldum.galiba diyorum emin degilim.zaten adetimin 13.cu gunumden itibaren lekem geliyordu.bugun 21.ci gunum erken aslinda 25.ci gunu adet olurum sabah karin agrisina uyandim wcye gittim kan bosaldi.guzelce adet olsamda rahatlasam.ne varsa temizlenseEwet kizlar yeni listeyi yapiyorum 6sinda bitmis olsun mutlaka bu arada mazereti olanlar bildirsin sonra karisiklik olmasin
Canim benim okuyacaklarimi dagitirsin bakalim adetim kac gun surecek.Ewet kizlar yeni listeyi yapiyorum 6sinda bitmis olsun mutlaka bu arada mazereti olanlar bildirsin sonra karisiklik olmasin
Tamam cnmCanim benim okuyacaklarimi dagitirsin bakalim adetim kac gun surecek.
Canim benim okuyacaklarimi dagitirsin bakalim adetim kac gun surecek.
blgsdr arkadaşımızın yerine ben 2 adet yasin okudum.Tamam cnm
Rabbim kabul etsin cnmblgsdr arkadaşımızın yerine ben 2 adet yasin okudum.
Bende bugün akşam allahın izniye okurumRabbim kabul etsin cnm
Allah razi olsun.Yüce Rabbim babaminkiziyim dualarini kabul etsin.Rabbim kabul etsin cnm
Allah razi olsun.Yüce Rabbim babaminkiziyim dualarini kabul etsin.
Cok sagol cnm su anda eksigimiz yok listemiz bitince yeni listeye girmek istersen yazarsinBen de yardımcı olabilirim size eksiğiniz varsa
Simdi Allaha sukur adetimi oluyorum gecikmeside cok kotu birsey.bu ay hicbirsey kullanmayayim diyorum vucudum hormanlarin bi duzene girsin bakalim.insallah sogansuyunun faydasi olmustur.aslinda adetimin 2.ci gunu incir havuc ve bak coretotu tarcin kurune baslamak ustiyorumda bir dahaki aya erteliyeyim diyorum bilmiyorum sence ne yapaymAmin cnm benim calisma var mi bu ay bende bi olaydim iyiydi
sğl canım allah razı olsun inş seninde gönlünde ne varsa versinİnşallah. canım hiç kötüyü düşünme
Aklına bile getirme rabbimin izniyle duyacaksın da kucağına da alacaksın