- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.521
kzuum beni 3. tura yazmayı unutma sakın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YOK CANIM C.TESİ RANDEVUM EĞER ERTELENEMZ VE GÖSTERİRSE BEBİŞ ÖĞRENCEZ İNŞ ÇOK HEYCANLANIYORUM YAWInsallah bulurlar canim cinsiyeti belli degil mi hala
Erkek o erkekkkkkYOK CANIM C.TESİ RANDEVUM EĞER ERTELENEMZ VE GÖSTERİRSE BEBİŞ ÖĞRENCEZ İNŞ ÇOK HEYCANLANIYORUM YAW
Yazdim kuzummmkzuum beni 3. tura yazmayı unutma sakın
Yardim ederiz canim sen canini sikma
Hoşbulduk canim.simdi ulucamideyim betul cok iyi bilir bursaliya.hepiniz icin dua edecem
Ettim canim hepinize dua ettim.Ayy Allah razi olsun senden canimm bana bebis duasi et
Evet bende cok seviyomAllah razı olsun abla
ALLAH kabul etsin, çok güzel ulu camii bende gitmiştim.
Superr tez vakitte kabul olur insallahEttim canim hepinize dua ettim.
ulucamide güzel ama ben her emir sultana gittimmi.. bi garip olurum. oy allahım özledim bursamı. izmitte hiç maneviyat kokmuyo. bırakın maneviyatı.. kapalı bulmak zor. çarşaflı falan 10 tane görmüşümdür 1 senede.Hoşbulduk canim.simdi ulucamideyim betul cok iyi bilir bursaliya.hepiniz icin dua edecem
kızlar günaydın nasılsınız bugün dr ziyaretmiz var ilk kez babayla gidiyorum drum hafta sonu pek çalışmıyo hep hafta içi gittim gelemedi eşim oda heyecanlı.gece rüyama bile girdi yahu dr cinsiyeti göremedi galiba kız dedi bakalım gösterecekmi bebiş