- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.501
Ay yok gülüm yanlis anlasilma olmasin ben halimden memnunum :)Gecenki kuayi esim cekmisti bunu da annem cekti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yok gülüm yanlis anlasilma olmasin ben halimden memnunum :)Gecenki kuayi esim cekmisti bunu da annem cekti
Yokk cnm siranin cok onemi yok inan baska bir arkadasa okumak daha zevkliAy yok gülüm yanlis anlasilma olmasin ben halimden memnunum :)
allahım bu listedeki arkadaşların gönlünden geçenleri haklarında hayırlı eyle . amin1. Katre584 (....)
2. Blgsdr (belgin)
3. Adrenalin85 (fatma)
4. Tuncer82 (mine)
5. Babamin_kiziyim (.....)
6. Kitapseverim. (.....)
7. Asmunikal. (.....)
8. E-brulim. (ebru)
9. Berree. (.....)
10. Gulucukgs (betul sule)
bende öle okuyom 6 dakka falanayy ne güzel muhabbet olmuş kuralar çekilmiş kaçırmışım şimdi okudum
regl yaklaşıyor gibi haftasonu okuyabildiğim kadar okuyayım inşallah
bu arada merak ettiğim bişey var
yasini arapçamı okuyorsunuz yani kuran harfleriylemi
bir de bir yasini ortalama kaç dakikada okuyorsunuz
ben arapçasını okuyorum 4 yasini yarım saatte okuyorum
okuya okuya hız kazandım tabi ama yine bir tanesini 5 dakikadan daha hızlı okuyamıyorum
Arapcasindan ezbere okuyorum 4 dakika suruyo benim de ortalama cnm yani ezbere derken omumde oluyo goz ucuyla bakiyorumayy ne güzel muhabbet olmuş kuralar çekilmiş kaçırmışım şimdi okudum
okuya okuya hız kazandım tabi ama yine bir tanesini 5 dakikadan daha hızlı okuyamıyorum
ben de arapça okuyorum canım. okuya okuya tabiki hızlanıyoruz. bende sanırım 9-10 dk da okuyorum.ayy ne güzel muhabbet olmuş kuralar çekilmiş kaçırmışım şimdi okudum
Canimm hosgeldin insallah hepimizin gonlundeki hayirlimiz olsunCanlarim insallah hayirlisiyla 3.cu turuda tamamlariz.RABBIM herkesin gonlune gore versin
Yardim ederiz canim sen canini sikmaAllah razi olsun, nasil tesekkür edecegimi bilmiyorum gercekten. Bende bu konuya layik olabilmek ve seni bu kararindan dolayi pisman etmemek icin elimden geleni yapiyorum. Eger memnunsaniz 3. tura da katilmayi cok isterim.
Konu acilmisken hemen sorayim, ücüncü turun bitiminde yasin-i kebir hatmi icin 41 yasine ihtiyacim olacak (ilk turda yoktum), acaba ücüncü tur bittikten sonra bana yardim edermisiniz?
Tefriciye yapabiliriz mesela 4444 salavat her gun bir kisiye3 tur bitince ne yapcaz peki...
Hoşbulduk canim.simdi ulucamideyim betul cok iyi bilir bursaliya.hepiniz icin dua edecemCanimm hosgeldin insallah hepimizin gonlundeki hayirlimiz olsun
allah kabul etsin canımHoşbulduk canim.simdi ulucamideyim betul cok iyi bilir bursaliya.hepiniz icin dua edecem
Ayy Allah razi olsun senden canimm bana bebis duasi etHoşbulduk canim.simdi ulucamideyim betul cok iyi bilir bursaliya.hepiniz icin dua edecem
Daha iyi taniyoruz artik birbirimizikızlar burçlar yazılmış benim burcumda yengeç çok duygusal hassasımdır.çabuk kırılırım ama kinci değilim sadece kırgınlığım kalır hiç unutmam eşim bu huyumu hiç sevmez :)hamarat olduğum soylenir kendimi övmek istemem mutfağı seviyorum yengecin özelliklerinde var zaten anaçımdır evde ekdim var anne olmadım henüz ama o benim yavrum gibidir kızım diye çağırırıım zaten koçar sarılır bana yavruyken almıştım 5 yaşında ankara kedisi maşallah rabbim çok güzel yaratmış çokta asildir benim gibi nazlı ve hassaastır oda eşim kıızn olsa ancak bukadar sana benzer der.çalışkanımdır çok merhametliyim herşeye ağlarım üzülürüm tanımasamda .kıskancımdır ama sevdiklerimi çok kıskanırım.sinirlilik bendede var tabi ama asabi değilim haksızlık karşısında çabuk kızarım aklıma gelenelr böyle:)