- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #2.221
katre icin 4 tane okudum Allah kabul etsin. .Ewet ben dogunca babam devlette ise girmis ordan emekli su anda kiz cocuk cok bereketli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
katre icin 4 tane okudum Allah kabul etsin. .Ewet ben dogunca babam devlette ise girmis ordan emekli su anda kiz cocuk cok bereketli olur
ben musaıt degılım ama canım nasıl olacak...canım bu son lıste epeydır de bıtmedı bu aralar pek musaıt degılız ben tasınma surecındeyım katrenın lıstesı bıtınce devam etmıyoruz zaten
Canim devam etmiyoruz zaten bitti kizlar baska dua topiklerindeben musaıt degılım ama canım nasıl olacak...
canım nasılsın sen özel sektörde4ydin değilmi doğum izni için neler yapıluyor.anlatırmısın.katre icin 4 tane okudum Allah kabul etsin. .
Bizde evi bulduk tasinacagiz 4-5 gune kadar.gozumde buyuyor o kadar iş.canım bu son lıste epeydır de bıtmedı bu aralar pek musaıt degılız ben tasınma surecındeyım katrenın lıstesı bıtınce devam etmıyoruz zaten
Bizde evi bulduk tasinacagiz 4-5 gune kadar.gozumde buyuyor o kadar iş.canım bu son lıste epeydır de bıtmedı bu aralar pek musaıt degılız ben tasınma surecındeyım katrenın lıstesı bıtınce devam etmıyoruz zaten
Hayirli olsun abla, Rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah.Bizde evi bulduk tasinacagiz 4-5 gune kadar.gozumde buyuyor o kadar iş.
Tskederim canim.Hayirli olsun abla, Rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah.
Ayyy tasinmak cok zor cnm herseyde bir hayir vardir ya ben gecen ay hamile kalsaydim bu evi nasil toplardim rabbim beni o kaynanamin eline dusurmedi binlerce sukur olsun rabbime bundan sonra isteyip de olmayan hicnirseye uzulmeyecegim rabbim bizden iyi bilirBizde evi bulduk tasinacagiz 4-5 gune kadar.gozumde buyuyor o kadar iş.
SÜPERSİN GÜLDÜRDÜN BENİ:))))))Ayyy tasinmak cok zor cnm herseyde bir hayir vardir ya ben gecen ay hamile kalsaydim bu evi nasil toplardim rabbim beni o kaynanamin eline dusurmedi binlerce sukur olsun rabbime bundan sonra isteyip de olmayan hicnirseye uzulmeyecegim rabbim bizden iyi bilir
sagol canımmmmm sen hep gülllSÜPERSİN GÜLDÜRDÜN BENİ:))))))
Ne gibi seyker canim?canım nasılsın sen özel sektörde4ydin değilmi doğum izni için neler yapıluyor.anlatırmısın.
ssk yamı gidiyorsun dr dan aldığın rağoru işyerine vermen yetiyor mu onu sordum canım ayrıldın sn değil miNe gibi seyker canim?
is yerine veriyorsun canim...zaten is yeri sgk bildirim yapiyo.ben ciktim canim bekliyorum artikssk yamı gidiyorsun dr dan aldığın rağoru işyerine vermen yetiyor mu onu sordum canım ayrıldın sn değil mi
az kaldı sana imş rabbim hayırlı doğum versin cnmis yerine veriyorsun canim...zaten is yeri sgk bildirim yapiyo.ben ciktim canim bekliyorum artik