- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
canımcım benide eklicen dimi listeye...Ewet cnmmm nasilsin alalim seni listeye ama surekli bildurim de bulunacaksin di mi sekerim bu arafa konuyu ben acmadim devraldim gibi bisey acan kisinin yasinini okuduk gitti daha gelmedi :) liste karisiyor diye devraldim
Eklicem cnm sen vardin zaten babama okutcm demistin yalnislikla sildim seni bu arkadasi da taniyorum ama ona da soyledim bildimde bulunman gerekiyor diyecanımcım benide eklicen dimi listeye...
Aynen oyle cnm maalesef bilemiyoruz ben alistim artik dusuk yapmaya ne diyim boyleymis bizim de sinavimizTabiki canım okurum gitmem öyle şey olur mu
Geçen hafta yaşadığın oşayıda okudum biliyorum çok zor ama rabbim zorlamayı seviyor biz aciz kulların sabrını sınıyor ve sonra en güzel şekilde ödüllendiriyor
Daha bu sabah ağladım eşime hiç olmayacak mı acaba benimde yavrum diye ama siz bilmezsiniz de ben bilirim diyor yaradanım bu halimize şükür rabbim acı göstermesin amin
Hemen sayısını ver canım akşam başlarım allahın izniyle
Öyle sözün bittiği yerdeyiz canım beni listeye ekledin mi farkedemedimAynen oyle cnm maalesef bilemiyoruz ben alistim artik dusuk yapmaya ne diyim boyleymis bizim de sinavimiz
hayir canim okunmadituncer sırada sen varsın sana okumuşmuyduk hatırlayamadım
hayir canim okunmadituncer sırada sen varsın sana okumuşmuyduk hatırlayamadım
bıdahakı lısteye eklıycem burda herkes sayısını bılıo karısıklık olur cnmÖyle sözün bittiği yerdeyiz canım beni listeye ekledin mi farkedemedim
canım sanırım bır arkadas mazeretlı ıdı onun kını vereyım sana bu akşam oku olur muTabiki canım okurum gitmem öyle şey olur mu
Geçen hafta yaşadığın oşayıda okudum biliyorum çok zor ama rabbim zorlamayı seviyor biz aciz kulların sabrını sınıyor ve sonra en güzel şekilde ödüllendiriyor
Daha bu sabah ağladım eşime hiç olmayacak mı acaba benimde yavrum diye ama siz bilmezsiniz de ben bilirim diyor yaradanım bu halimize şükür rabbim acı göstermesin amin
Hemen sayısını ver canım akşam başlarım allahın izniyle
tabiki olur canım ne demek şimdilik bunu okurum sonra da listeye eklenirim inşallah:canım sanırım bır arkadas mazeretlı ıdı onun kını vereyım sana bu akşam oku olur mu
Seni onceki listeye eklemistim ama okumadiginiz icin cikardim listedenkızlar yeni listeye beni unutmayın ara ara girip bakıyorum ama daha bitmedi sanırım
yaa ama ben sürekli takip ettim 1-2 gün giremedim acaba o zamana mı denk geldi sağlık olsun kısmet değilmişSeni onceki listeye eklemistim ama okumadiginiz icin cikardim listeden
Canim bidahakine yazayim seni daha cok kisi var ama surwkli bildirimde bulunman gerekioyaa ama ben sürekli takip ettim 1-2 gün giremedim acaba o zamana mı denk geldi sağlık olsun kısmet değilmiş
canm ben zaten sürekli giriyorum takip ettiğim konularda var bir başlayabilsem sıkıntı olmaz bildirimde inşallah :) yani haberimin olması yeterli ben aksatmamCanim bidahakine yazayim seni daha cok kisi var ama surwkli bildirimde bulunman gerekio
Tamam yeni listeyi yapinca sana mesaj aticam o zaman katilirsin sende bu liste bitti sayilircanm ben zaten sürekli giriyorum takip ettiğim konularda var bir başlayabilsem sıkıntı olmaz bildirimde inşallah :) yani haberimin olması yeterli ben aksatmam
tamm canm çok saol :)Tamam yeni listeyi yapinca sana mesaj aticam o zaman katilirsin sende bu liste bitti sayilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?