- 30 Haziran 2013
- 21.860
- 1
- 17.898
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
Ewet 3 tane okuycan3tane okuyacam dımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewet 3 tane okuycan3tane okuyacam dımı
Canim okulum icin arti 1 in vardi onu okudun mu cikanlar olunca geri dagitmistim okuyabilirsen oku okuyamassan baskasina okusun bunu ik mesaji gormeden yamisimAsmunikal arkadaşımız için 2 adet yasin okudum.
canım ben daha asmu için okumadım ilk sayfada yanlış olmuşCanim okulum icin arti 1 in vardi onu okudun mu cikanlar olunca geri dagitmistim okuyabilirsen oku okuyamassan baskasina okusun bunu ik mesaji gormeden yamisim
Duasini en sonun da herkes bitirince yapalim diyorumAsmunikal bende 3 tane okudum inşallah gönlünden geçen dileği kabul olur duasını kim yapıyor peki
anladim ama girip bildirimde bulunmayinca olmuyor bekliyoruz okudu mu okumadimi bilemiyoruz bak okulumun duasi 3 gun sarkti girip bildirim yapilmadigi icinoglak_kadini canım benide eklesene listeye bende okuyayım ama hafta sonları giremiyorum adetliydim şimdi okuyubilirim
anladım ya özür dilerim. ama senin okuyumadığın 3 tane yasinin babama okutmuştum.anladim ama girip bildirimde bulunmayinca olmuyor bekliyoruz okudu mu okumadimi bilemiyoruz bak okulumun duasi 3 gun sarkti girip bildirim yapilmadigi icin