- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi oglak_kadini
böylemi yapmak lazımmış, ben hiç bilmiyorum2rekaatlık hacet namazı kıldım
birinci rekaatında kevser
ikincisinde ihlas okudum
niyetimi edip duamı ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böylemi yapmak lazımmış, ben hiç bilmiyorum2rekaatlık hacet namazı kıldım
birinci rekaatında kevser
ikincisinde ihlas okudum
niyetimi edip duamı ettim
böylemi yapmak lazımmış, ben hiç bilmiyorum
böylemi yapmak lazımmış, ben hiç bilmiyorum
Seni tuncerin listesine alicam ama luften bildirimde bulunmayi unutma okuttum de ki burda beklemeyelimanladım ya özür dilerim. ama senin okuyumadığın 3 tane yasinin babama okutmuştum.
günlük 3 tane okurum ayın 5 kadar...ona göre verirseniz sevinirm.Seni tuncerin listesine alicam ama luften bildirimde bulunmayi unutma okuttum de ki burda beklemeyelim
Hangi ayin 5ine kadar araligin migünlük 3 tane okurum ayın 5 kadar...ona göre verirseniz sevinirm.
EVET CANIM 5-15 ARASI BEN ADET OLUYOMHangi ayin 5ine kadar araligin mi
KENDİMİZDE YAPABİLİRİZ ..BEN HATİM DUASINI BURAYA YAZARIM. OKUYN AMİN DER. OLMAZMI.İSTEYEN BİŞİLERDE DAĞITABİLİRKizlar tum okumalarimiz bitince 16carpi 41 656 yasin okumus oluyoruz bunlarin duasini bir kuran kursunda yada benzer bir yerde toplu okutalim
Uuu on gun adet mi oluyon cnm Allah sabir versinEVET CANIM 5-15 ARASI BEN ADET OLUYOM
3 tane de tucer icin oku cnm bebek istiyor o daselam kızlar mazeretliydim girmedim yarın asumikali ve tuncerinkini okicam hep müsait olamıyorum...
benim dengesiz kürtaş oldugumdada 10 günde kanaman biter dedi 27gün kanamam olmuştu. ne bileyim . o yüzden hep kansızım hep fermat ve folik asit kullanmak zorundayım.Uuu on gun adet mi oluyon cnm Allah sabir versin
Duzelir cnm benim ikinci dogumdan sonra aylarca 10 15 gunde bir adet olurdumbenim dengesiz kürtaş oldugumdada 10 günde kanaman biter dedi 27gün kanamam olmuştu. ne bileyim . o yüzden hep kansızım hep fermat ve folik asit kullanmak zorundayım.
Ewet cnmmm nasilsin alalim seni listeye ama surekli bildurim de bulunacaksin di mi sekerim bu arafa konuyu ben acmadim devraldim gibi bisey acan kisinin yasinini okuduk gitti daha gelmedi :) liste karisiyor diye devraldimBu arada adrenalin 85 konun hayırlı olsun kısmet oldu burda yine görüştük