- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 42
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
canım benım olucak ınsallahhhhh dualarımız kabul olucak lıste bıttı mı bı daha bakayım senınkını yapayımiyi aksamlar kizlar bu topik bana ugurlu geldi okudugum yasinler ve dualariniz allah hepinizden razi olsun gonlunuzde ne varsa versin ins.dilegim bebekti rabbim oksdar buyukki nasip ettisukurler olsun ins sizlerede isteyen herkese versin.bana gecince duam hayirlisiyla, sag salim ,saglikli kucagima almam hayirli evlat olmasi hamileligimjn guzel gecmesi bir kaybim var birdaha allah yasatmasin ins amin
maşallahhhhhhh canım benım hayırlı olsun ınsallah guzelce cıkar degerınkan degerim 57.84 kizlar nasil dusukmu bat dundu
gözün aydın canım allah tamamına erdirsiniyi aksamlar kizlar bu topik bana ugurlu geldi okudugum yasinler ve dualariniz allah hepinizden razi olsun gonlunuzde ne varsa versin ins.dilegim bebekti rabbim oksdar buyukki nasip ettisukurler olsun ins sizlerede isteyen herkese versin.bana gecince duam hayirlisiyla, sag salim ,saglikli kucagima almam hayirli evlat olmasi hamileligimjn guzel gecmesi bir kaybim var birdaha allah yasatmasin ins amin
Gözün aydınc anım ALLAH tamamına erdirsin inşALLAH çok sevindimiyi aksamlar kizlar bu topik bana ugurlu geldi okudugum yasinler ve dualariniz allah hepinizden razi olsun gonlunuzde ne varsa versin ins.dilegim bebekti rabbim oksdar buyukki nasip ettisukurler olsun ins sizlerede isteyen herkese versin.bana gecince duam hayirlisiyla, sag salim ,saglikli kucagima almam hayirli evlat olmasi hamileligimjn guzel gecmesi bir kaybim var birdaha allah yasatmasin ins amin
aminnnnn adrenalin yasinler tamamlandığında herkes müjde verir inşallahohhhh bol bebeklı olsun topıgımız ınsallahhh okulum mısk berirem esma ben inşallahh bizler de bu guzel haberı verırız burdan
gözün aydın darısı tez zamanda hepimizin başınaiyi aksamlar kizlar bu topik bana ugurlu geldi okudugum yasinler ve dualariniz allah hepinizden razi olsun gonlunuzde ne varsa versin ins.dilegim bebekti rabbim oksdar buyukki nasip ettisukurler olsun ins sizlerede isteyen herkese versin.bana gecince duam hayirlisiyla, sag salim ,saglikli kucagima almam hayirli evlat olmasi hamileligimjn guzel gecmesi bir kaybim var birdaha allah yasatmasin ins amin
Verecegiz insallah benim asilama cumartesiye bagli yumus gelisirse olcekkkk insallahaminnnnn adrenalin yasinler tamamlandığında herkes müjde verir inşallah
sanki olcak gibi adrenalin içimden öyle geçti inşalllah müjdeyi verirsinO
Verecegiz insallah benim asilama cumartesiye bagli yumus gelisirse olcekkkk insallah
kizlar bal tarcin ve incir kurunu deneyin
ayy ben seni hep takip ediyodum ama msjlasmak kısmet olmamıstı çok sevindim allah sağ salim kavustursun..Bi sonraki srıa senin galibaiyi aksamlar kizlar bu topik bana ugurlu geldi okudugum yasinler ve dualariniz allah hepinizden razi olsun gonlunuzde ne varsa versin ins.dilegim bebekti rabbim oksdar buyukki nasip ettisukurler olsun ins sizlerede isteyen herkese versin.bana gecince duam hayirlisiyla, sag salim ,saglikli kucagima almam hayirli evlat olmasi hamileligimjn guzel gecmesi bir kaybim var birdaha allah yasatmasin ins amin
canim cok sgl allah razi olsun sanada versin en kisa zamanda kalp sesini duyana kadar icim rahat etmiycekayy ben seni hep takip ediyodum ama msjlasmak kısmet olmamıstı çok sevindim allah sağ salim kavustursun..Bi sonraki srıa senin galibaayy ne güzel darısı bize inşallah..
ayy çok sevindim...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...iyi aksamlar kizlar bu topik bana ugurlu geldi okudugum yasinler ve dualariniz allah hepinizden razi olsun gonlunuzde ne varsa versin ins.dilegim bebekti rabbim oksdar buyukki nasip ettisukurler olsun ins sizlerede isteyen herkese versin.bana gecince duam hayirlisiyla, sag salim ,saglikli kucagima almam hayirli evlat olmasi hamileligimjn guzel gecmesi bir kaybim var birdaha allah yasatmasin ins amin
çok isteyince olmuyo düşünmeyin diyolar,Sen ne diyosuncanim cok sgl allah razi olsun sanada versin en kisa zamanda kalp sesini duyana kadar icim rahat etmiycek
Cok sukur cnm benim darisi basimizaallah razi olsun ins sizinkilerede sevincem dua en buyuk ilac bunu anladim bikez daha gecen ay tedavi oldum olmamisti bu ayki tedavim duaydi:) rabbime siginmak tovbeydi kabul etti cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?