Ben öyle uyuşuk uyuşuk gezmeyi hiç sevmiyorum:)Oh ne guzel..afiyet olsun.. papatyayi panik atak olanlar icince iyi geliyomus zaten
Ee tabii senin gibi biri sevmez:)) benimde uyusmaya uyumaya ihtiyacim var.. kis mevsiminde yataktan cikmadan tum gun uyumak:) hayalim buBen öyle uyuşuk uyuşuk gezmeyi hiç sevmiyorum:)
Gün içerisinde içmeye çalışıyorum. Wcden çıkamıyorum orası ayrıBol su ic benden tavsiye gerci ilk gebelik degil bilirsin.. cildin icin bebek icin cok cok faydali
Ya şu sıra onu ben de istiyorum.Yani 1 gün bile olsa yeter ama elime hiç geçmiyor:)Ee tabii senin gibi biri sevmez:)) benimde uyusmaya uyumaya ihtiyacim var.. kis mevsiminde yataktan cikmadan tum gun uyumak:) hayalim bu
Sağolsun canım, daha bu neki? Oturma odasının mobilyalarınıda aldıMaşaallahDarısı başımıza inşaallah Ne kadar değerli bir hediye
Maşaallah canımSağolsun canım, daha bu neki? Oturma odasının mobilyalarınıda aldı
Ben bu hslimle oyleyim canim 1 bardak uc direkt wc: (Gün içerisinde içmeye çalışıyorum. Wcden çıkamıyorum orası ayrı
Ah o gun bi gecse benimde elime belini kircam:)Ya şu sıra onu ben de istiyorum.Yani 1 gün bile olsa yeter ama elime hiç geçmiyor:)
Çocuklar büyüyünce geçecek diye hiç beklemeAh o gun bi gecse benimde elime belini kircam:)
Sagol cok guzel moral oldu: ( mezara mi kaldi boncuum bu is:))Çocuklar büyüyünce geçecek diye hiç bekleme
Yaz tatillerinde olabilir:)Sagol cok guzel moral oldu: ( mezara mi kaldi boncuum bu is:))
Sağolsun, Allah bahtını güzel etsinMaşaallah canımHayırlı evlat
Kan değerlerine baktır canım, Demir’in düşük olabilir, tiroidin olabilirEe tabii senin gibi biri sevmez:)) benimde uyusmaya uyumaya ihtiyacim var.. kis mevsiminde yataktan cikmadan tum gun uyumak:) hayalim bu
Amin inşaallahSağolsun, Allah bahtını güzel etsin
Sende kan değerlerine baktırYa şu sıra onu ben de istiyorum.Yani 1 gün bile olsa yeter ama elime hiç geçmiyor:)
Hee benim gibi, bu sefer de başkaları çıkıyorÇocuklar büyüyünce geçecek diye hiç bekleme
Benim problem var zaten:)Ama uykusuzluktan oluyor.Günde 5-6 saat ancak uyuyorum:)Hee benim gibi, bu sefer de başkaları çıkıyor
Çocuklar büyüdükçe ihtiyaçları artıyor.Evde olsalar problem yok onlar uyuyunca bir ara uyursun ama mecburen birlikte çıkıyorsun vs...Hee benim gibi, bu sefer de başkaları çıkıyor
Ben 10 saat uyuyup uykuyu alamıyordum, meğer tiroidim varmış, evdekilerede kök söktürüyordum. Allah bilir benden illallah ettilerBenim problem var zaten:)Ama uykusuzluktan oluyor.Günde 5-6 saat ancak uyuyorum:)
Benim de tiroid var:)17 yıldır ilaç kullanıyorum:)Ben 10 saat uyuyup uykuyu alamıyordum, meğer tiroidim varmış, evdekilerede kök söktürüyordum. Allah bilir benden illallah ettiler