Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
Çok geçmiş olsunBen de ömür boyu kullanacağım:)Bırakınca hemen kilo alıyorum,adet düzenim bozuluyor,hatta panik atak gibi oluyor.2-3 ay ara verdiğim dönmeler oldu:)O sebeple dikkat ediyorum...
Çok geçmiş olsunBen de ömür boyu kullanacağım:)Bırakınca hemen kilo alıyorum,adet düzenim bozuluyor,hatta panik atak gibi oluyor.2-3 ay ara verdiğim dönmeler oldu:)O sebeple dikkat ediyorum...
Saol canım allah razı olsun bir anne den haber bekliyordum bebeğinde ultrasonda çok önceden sorun olduğu görülmüş birde keseleri de birmiş sağlıklı doğmamış maalesef .. dün ki ayrıntılı ultrasonda çok şükür bişey çıkmadı oğlumun artık tevekkül edip gerisini rabbime bırakıyorum vardır bunda da bir hayır
Sorun daha oncedenmis degilmi, ikizlerden birini kaybetmeden once. Diger 4 anne olumlu sonuclanmis biz onları dusunelim. İnşallah Rabbim gönlünü daha da ferahlatsin. Olumlu ornek oldugu gibi olumsuzda ornekler var. Ama biz iyi olanlarına odaklanalim. Seninde psikolojin icin. Su durumda zaten doktorunda iyi demis insallah oyle devam edecek.Allah büyüktür, insallah sag saglim saglicakla gelecek oğlusun.