• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Hemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Yöresel Yemek tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Çocuklar büyüdükçe ihtiyaçları artıyor.Evde olsalar problem yok onlar uyuyunca bir ara uyursun ama mecburen birlikte çıkıyorsun vs...
Benimkiler beni sadece acıkınca arıyorlar canım:KK70::KK70:. Büyük 20, küçük 17 yaşında

Benimkiler beni sadece acıkınca arıyorlar canım:KK70::KK70:. Büyük 20, küçük 17 yaşında
Maşaallah ne güzel büyümüşler:)Hiç iş bitmiyor.Bende öyle yerinde durabilen biri değilim:)

Geçmiş olsun, ben ameliyat oldum, ömür boyu ilaç kullanacam
Çok geçmiş olsun:KK200:Ben de ömür boyu kullanacağım:)Bırakınca hemen kilo alıyorum,adet düzenim bozuluyor,hatta panik atak gibi oluyor.2-3 ay ara verdiğim dönmeler oldu:)O sebeple dikkat ediyorum...

Vaaaay vaay vay. :KK8:Enistemiz beğendi mi peki:KK45: artık bir sofra kurarsın:KK8:
Enişten beğendi ama diğeri daha güzeldi dedi :KK70:

Daha bugün yer açtım dolapta ve yıkayıp yerleştirdim. Yerini buldu yani :KK8:

Açılışını yöresel tarifim ile yapacağım :KK8:

Çok geçmiş olsun:KK200:Ben de ömür boyu kullanacağım:)Bırakınca hemen kilo alıyorum,adet düzenim bozuluyor,hatta panik atak gibi oluyor.2-3 ay ara verdiğim dönmeler oldu:)O sebeple dikkat ediyorum...
Ara vermeni doktormu söylüyor, kendi kendinemi bırakıyorsun?

Enişten beğendi ama diğeri daha güzeldi dedi :KK70:

Daha bugün yer açtım dolapta ve yıkayıp yerleştirdim. Yerini buldu yani :KK8:

Açılışını yöresel tarifim ile yapacağım :KK8:
Güle güle kullan canım, çok güzel

39708C64-1D5B-4DBB-B980-E5BBADE7D1BE.jpeg
Hediyen neydi yasminim
Kütahya porselen 6 kişilik yemek takımı ablam :KK8:

Ara vermeni doktormu söylüyor, kendi kendinemi bırakıyorsun?
Yok ya benim sorumsuzluğum:)Tabi 2 yldır falan 1 hafta bile ara vermedim:)Aksine 2 yıl önce dozu artırdılar:)

Yok ya benim sorumsuzluğum:)Tabi 2 yldır falan 1 hafta bile ara vermedim:)Aksine 2 yıl önce dozu artırdılar:)
Ben 2 sene önce su orucu yaptım, ilaç dozu yarıya düştü, halada o düzen devam

Saol canım allah razı olsun bir anne den haber bekliyordum bebeğinde ultrasonda çok önceden sorun olduğu görülmüş birde keseleri de birmiş sağlıklı doğmamış maalesef :KK43: .. dün ki ayrıntılı ultrasonda çok şükür bişey çıkmadı oğlumun artık tevekkül edip gerisini rabbime bırakıyorum vardır bunda da bir hayır
Sorun daha oncedenmis degilmi, ikizlerden birini kaybetmeden once. Diger 4 anne olumlu sonuclanmis biz onları dusunelim. İnşallah Rabbim gönlünü daha da ferahlatsin. Olumlu ornek oldugu gibi olumsuzda ornekler var. Ama biz iyi olanlarına odaklanalim. Seninde psikolojin icin. Su durumda zaten doktorunda iyi demis insallah oyle devam edecek.Allah büyüktür, insallah sag saglim saglicakla gelecek oğlusun.

Back