- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.170
- 798
Ay çok güldüm buna ahahahKayısı çayını niye içtin,mıçma problemi mi var?
Senin tarif son dakika bile yapılsa bomba etkisi yaratırAma, fırsatım yok, biliyorsunuz
Aynen buranın çoğu yemeğini yapıyorum.Çokta beğeniliyor:)Inşallah canım, bende Merak ediyorum nasıl yapıyorlar diye. :) senin tarifi deneyeceğim. Sende antepli sayılırsın
Tabi takmazsınsondan birinciliği aldın madalya almadan önce her kategori sonu bir sonraki kategoride yokum diyordun
Kayinvaliden hediyeni gördü mü
Gördü canımInşallah canım, bende Merak ediyorum nasıl yapıyorlar diye. :) senin tarifi deneyeceğim. Sende antepli sayılırsın
Tabi takmazsınsondan birinciliği aldın madalya almadan önce her kategori sonu bir sonraki kategoride yokum diyordun
Kayinvaliden hediyeni gördü mü
Beyran yapıyor musun ? Beyrancı mustafa da yedin mi hiç ? O ne kalabalık yaa.Aynen buranın çoğu yemeğini yapıyorum.Çokta beğeniliyor:)
İlk fırsatta yapacağım inşallahSenin tarif son dakika bile yapılsa bomba etkisi yaratırYarışmacıları kaçırmayalım
Vaaaay vaay vay.Gördü canımbayıldı
Yok canım onu hiç yapmadımBeyran yapıyor musun ? Beyrancı mustafa da yedin mi hiç ? O ne kalabalık yaa.bu gittik, oturacak yer yok. Mustafa Bey Trabzonlu hanımı antepliymis bizim dışardan geldigimizi hemen anladı
Tamam bekliyorumİlk fırsatta yapacağım inşallah
Kimsecikler kaçmaz, senin dolman sayesinde hazırlar artık
Gidince yemek yediğim yerde vardı. Pek çekici gelmedi. Yemedim.Yok canım onu hiç yapmadımYani ilgimi çok çekenleri mutlaka deniyorum ama onu hiç denemedim:)
Burada yemek kültürü çok farklı yani meşhur yemekleri çok tutuluyor ve kalabalık oluyor:)Nohut dürüm yedin mi yada duydun mu:)
Hediyen neydi yasminimGördü canımbayıldı
Duydum, çok lezzetliymiş, antepli arkadaş var takımda. Hiç görmedimde, yemedimdeYok canım onu hiç yapmadımYani ilgimi çok çekenleri mutlaka deniyorum ama onu hiç denemedim:)
Burada yemek kültürü çok farklı yani meşhur yemekleri çok tutuluyor ve kalabalık oluyor:)Nohut dürüm yedin mi yada duydun mu:)
Sen görmedin mi abla, yemek takımı kazandı ve cok güzelHediyen neydi yasminim
Neden:) actin mi konunu yohsaaaaammm:))Hiç üstüme almıyorum tontrim
Yok canım görmedim, güle güle kullansın, kaçırmışımSen görmedin mi abla, yemek takımı kazandı ve cok güzel
Yes yes yessssss:)Içinde h harfi var mı ?
Aman dikkat et tuz siskinlik yapabilirIyiyim canım, bulantı yok çok şükür. Akşam tuzluyu fazla kaçırdım galiba, biraz dokundu gibi
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ri-kazanan-arkadaslara-duyuru.795105/page-101Yok canım görmedim, güle güle kullansın, kaçırmışım
Sagol hayatim:)hiç şüphem yok senden ve tarifinden
Caydan mi oldu:) melisa cayi iyi diyolar rahatlatiyomus.. papatya miydi yoksa:)İyiyim canom çok şükürGündüz bir melisa çayı içtim.Uykum geldi hala açılamadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?