• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Hemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Yöresel Yemek tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Gidince yemek yediğim yerde vardı. Pek çekici gelmedi. Yemedim. :110: tadı nasıl, Güzelse bir dahakine yerim:110:
Çok yemedim.Ama bayanlarla kahvaltıya gidersek evde yapıyorlar getiriyorlar.Güzel oluyor:)Çok dışarıda yeme alışkanlığımız yok.
Ama burada çok seviyorlar.Fırınların önünde sabah nohutçu oluyor:)

Caydan mi oldu:) melisa cayi iyi diyolar rahatlatiyomus.. papatya miydi yoksa:)
Çaydan sonra rahatlama,gevşeme oldu:)Gözlerim kapanıyor:)
Melisa çayından oluyor.Ama papatyada iyi oluyor:)

Çok yemedim.Ama bayanlarla kahvaltıya gidersek evde yapıyorlar getiriyorlar.Güzel oluyor:)Çok dışarıda yeme alışkanlığımız yok.
Ama burada çok seviyorlar.Fırınların önünde sabah nohutçu oluyor:)
Hmm yemedigime pişman oldum şimdi:KK53: neyse ki uzun süre burdayım, daha çok giderim:KK45:

Hmm yemedigime pişman oldum şimdi:KK53: neyse ki uzun süre burdayım, daha çok giderim:KK45:
Aynen bir daha gelince denemelisin:KK19:Kemik suyu ile pişiriliyor.Ekmek arası,yeşillik,soğan,nar ekşisi,sumak vs ile tatlandırılıyor:)

Screenshot_20181113-195751.png

Tamam güzel yap haa bak ona göre puan verecem urfali olarak:KK70:

Makarna salatası canım çekti, tuzu da fazla atmisim ve turşu da içinde olduğu için biraz dokundu:KK64:
Neyse en azindan susayip su icersin o da iyi birsey:))

Aynen bir daha gelince denemelisin:KK19:Kemik suyu ile pişiriliyor.Ekmek arası,yeşillik,soğan,nar ekşisi,sumak vs ile tatlandırılıyor:)
:kk77: bidahakine artık. Antepli bir üye yapıp yarışmaya katilsa keşke:halay:

Olsun, sonuçta hediye. Güle güle kullan:KK45:
evet sürekli ondan su içiyorum:KK12: bilseydim yemezdim. Hala tadı ağzımdan gitmedio_O
Bol su ic benden tavsiye gerci ilk gebelik degil bilirsin.. cildin icin bebek icin cok cok faydali

Back