Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyla alakası nedirBu maskeyi sevmedi bn
Zamanla alışırsınızSlm bn yabanci turkce biliyorom ama site yi kulanmak yapamiyorom
Nevreste yardımcı olur.Slm bn yabanci turkce biliyorom ama site yi kulanmak yapamiyorom
Slm bn yabanci turkce biliyorom ama site yi kulanmak yapamiyorom
Merhaba yardımcı olayım:)Anlamadığınız durum nedir?Slm bn yabanci turkce biliyorom ama site yi kulanmak yapamiyorom
Slm bn yabanci turkce biliyorom ama site yi kulanmak yapamiyorom
Tamam mrcZamanla alışırsınız
Slm bayan sayfalari bulamiyorom karişiyorlar like yapamyorom teşkür sizdnMerhaba yardımcı olayım:)Anlamadığınız durum nedir?
Babam Iran annem turkiyelisen nerenin yabancısısın?
Hangi bölümü arıyordunuz yardımcı olayım?Slm bayan sayfalari bulamiyorom karişiyorlar like yapamyorom teşkür sizdn
Bulunduğunuz sayfada buraya tıklarsnız ana sayfaya dönersiniz.Slm bayan sayfalari bulamiyorom karişiyorlar like yapamyorom teşkür sizdn
Evet zaten çok bitkin gözüküyor sürekli buni yaşaması da ruhen yıprattı ..ama şuan çok mutlu bende elimden geldigincr sık gidip yardımcı olmaya çalışacağım inşallah ..bayağı bir temizlik yaptık annemle yemeğini falan yaptık ..tabi annem surekli orda olabildiğince destek olmaya çalışıyoruz yeter ki herşey yolunda gitsinİkiz gebelik daha zor oluyor. Ben 5.aya kadar kan sulandırıcı kullanmıştım.. İnşallah tekrarlamaz, yinede çok dikkat etsin
Özor diliyorom yalnş oldi bi tane maske resmi gordom yeni ben yabanci iyi kulanmiyoromKonuyla alakası nedir
Tamam anladi ben çok teşekur edyorom siz çok iyi sinizBulunduğunuz sayfada buraya tıklarsnız ana sayfaya dönersiniz.
Eki Görüntüle 2710414
Orada bu sayfaya yönlendirilirsiniz.
Bu işaretli yeri tıklayıp ana sayfaya geldik. Aşağı doğru inip bölümleri seçebilisiniz.
Eki Görüntüle 2710415
Daha sonra bir bölüm seçin.O bölümde sağ üstte takip et buton var.Oraya tıklarsanız o bölümden size bildirim gelir .
Eki Görüntüle 2710417
Konu açmak isterseniz yine her bölümde sağ üst köşede
Eki Görüntüle 2710418
Daha sonra bu konularınızı görmek için buraya tıklıyoruz.
Eki Görüntüle 2710419
Daha sonra açılan sayfada takip ettiğiniz konular yada bölümlere bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2710420
Beğeni için mesajlarda beğen yazıyor orayı tıklıyoruz.Emojileri veya beğeni seçebiliriz.
Eki Görüntüle 2710422
Eki Görüntüle 2710423
Rica ederimAnlamadığınız bir şey olursa bana özel mesaj yazabilirsiniz.Tamam anladi ben çok teşekur edyorom siz çok iyi siniz
Allah sizden razı olsun canım. Hayırlı kardeşsin ne güzel.Evet zaten çok bitkin gözüküyor sürekli buni yaşaması da ruhen yıprattı ..ama şuan çok mutlu bende elimden geldigincr sık gidip yardımcı olmaya çalışacağım inşallah ..bayağı bir temizlik yaptık annemle yemeğini falan yaptık ..tabi annem surekli orda olabildiğince destek olmaya çalışıyoruz yeter ki herşey yolunda gitsin
Alıntıları ekleye tıklamıştır.Allah sizden razı olsun canım. Hayırlı kardeşsin ne güzel.
Bişey diycem bu alıntı bu sayfaya nasıl geldi