Çok yemedim.Ama bayanlarla kahvaltıya gidersek evde yapıyorlar getiriyorlar.Güzel oluyor:)Çok dışarıda yeme alışkanlığımız yok.Gidince yemek yediğim yerde vardı. Pek çekici gelmedi. Yemedim.tadı nasıl, Güzelse bir dahakine yerim
Tamam güzel yap haa bak ona göre puan verecem urfali olarakYes yes yessssss:)
Makarna salatası canım çekti, tuzu da fazla atmisim ve turşu da içinde olduğu için biraz dokunduAman dikkat et tuz siskinlik yapabilir
Burada çok seviliyor canım ben de bir kaç sefer dışarıda yedim:)Duydum, çok lezzetliymiş, antepli arkadaş var takımda. Hiç görmedimde, yemedimde
Çaydan sonra rahatlama,gevşeme oldu:)Gözlerim kapanıyor:)Caydan mi oldu:) melisa cayi iyi diyolar rahatlatiyomus.. papatya miydi yoksa:)
Hmm yemedigime pişman oldum şimdiÇok yemedim.Ama bayanlarla kahvaltıya gidersek evde yapıyorlar getiriyorlar.Güzel oluyor:)Çok dışarıda yeme alışkanlığımız yok.
Ama burada çok seviyorlar.Fırınların önünde sabah nohutçu oluyor:)
Aynen bir daha gelince denemelisinHmm yemedigime pişman oldum şimdineyse ki uzun süre burdayım, daha çok giderim
Baktım canım çok güzel, güle güle kullansın
Ayy senin ki de çok güzel abla. Mutlu günlerde kullan. Çok beğendim
Sağol canım oğlumun hediyesi( zorlada aldırmış olabilirimAyy senin ki de çok güzel abla. Mutlu günlerde kullan. Çok beğendim
Neyse en azindan susayip su icersin o da iyi birsey:))Tamam güzel yap haa bak ona göre puan verecem urfali olarak
Makarna salatası canım çekti, tuzu da fazla atmisim ve turşu da içinde olduğu için biraz dokundu
Aynen bir daha gelince denemelisinKemik suyu ile pişiriliyor.Ekmek arası,yeşillik,soğan,nar ekşisi,sumak vs ile tatlandırılıyor:)
MaşaallahSağol canım oğlumun hediyesi( zorlada aldırmış olabilirim)
Oh ne guzel..afiyet olsun.. papatyayi panik atak olanlar icince iyi geliyomus zatenÇaydan sonra rahatlama,gevşeme oldu:)Gözlerim kapanıyor:)
Melisa çayından oluyor.Ama papatyada iyi oluyor:)
Yani farklı olurdu:)bidahakine artık. Antepli bir üye yapıp yarışmaya katilsa keşke
Olsun, sonuçta hediye. Güle güle kullanSağol canım oğlumun hediyesi( zorlada aldırmış olabilirim)
evet sürekli ondan su içiyorumNeyse en azindan susayip su icersin o da iyi birsey:))
Bol su ic benden tavsiye gerci ilk gebelik degil bilirsin.. cildin icin bebek icin cok cok faydaliOlsun, sonuçta hediye. Güle güle kullan
evet sürekli ondan su içiyorumbilseydim yemezdim. Hala tadı ağzımdan gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?