- 18 Mart 2018
- 30.596
- 121.688
- 598
- 35
Benimkiler beni sadece acıkınca arıyorlar canımÇocuklar büyüdükçe ihtiyaçları artıyor.Evde olsalar problem yok onlar uyuyunca bir ara uyursun ama mecburen birlikte çıkıyorsun vs...
Geçmiş olsun, ben ameliyat oldum, ömür boyu ilaç kullanacamBenim de tiroid var:)17 yıldır ilaç kullanıyorum:)
Maşaallah ne güzel büyümüşler:)Hiç iş bitmiyor.Bende öyle yerinde durabilen biri değilim:)Benimkiler beni sadece acıkınca arıyorlar canım. Büyük 20, küçük 17 yaşında
Çok geçmiş olsunGeçmiş olsun, ben ameliyat oldum, ömür boyu ilaç kullanacam
Enişten beğendi ama diğeri daha güzeldi dediVaaaay vaay vay.Enistemiz beğendi mi peki artık bir sofra kurarsın
Tamam bekliyorum
Senin tarifi görünce kaçan daha çok olabilir
Ara vermeni doktormu söylüyor, kendi kendinemi bırakıyorsun?Çok geçmiş olsunBen de ömür boyu kullanacağım:)Bırakınca hemen kilo alıyorum,adet düzenim bozuluyor,hatta panik atak gibi oluyor.2-3 ay ara verdiğim dönmeler oldu:)O sebeple dikkat ediyorum...
Güle güle kullan canım, çok güzelEnişten beğendi ama diğeri daha güzeldi dedi
Daha bugün yer açtım dolapta ve yıkayıp yerleştirdim. Yerini buldu yani
Açılışını yöresel tarifim ile yapacağım
Kütahya porselen 6 kişilik yemek takımı ablamHediyen neydi yasminim
Yok ya benim sorumsuzluğum:)Tabi 2 yldır falan 1 hafta bile ara vermedim:)Aksine 2 yıl önce dozu artırdılar:)Ara vermeni doktormu söylüyor, kendi kendinemi bırakıyorsun?
Yok bacım, tembel olamadım hiçNeden:) actin mi konunu yohsaaaaammm:))
Çok güzel canım
Çok kibar, bayıldımmm
Ben 2 sene önce su orucu yaptım, ilaç dozu yarıya düştü, halada o düzen devamYok ya benim sorumsuzluğum:)Tabi 2 yldır falan 1 hafta bile ara vermedim:)Aksine 2 yıl önce dozu artırdılar:)
Sağol canımÇok kibar, bayıldımmm
Güzel günlerde kullan ablam.
Ben susuz yaşayamamBen 2 sene önce su orucu yaptım, ilaç dozu yarıya düştü, halada o düzen devam
Bundandı sadece su içiyorsun, tam senlikBen susuz yaşayamam
Sorun daha oncedenmis degilmi, ikizlerden birini kaybetmeden once. Diger 4 anne olumlu sonuclanmis biz onları dusunelim. İnşallah Rabbim gönlünü daha da ferahlatsin. Olumlu ornek oldugu gibi olumsuzda ornekler var. Ama biz iyi olanlarına odaklanalim. Seninde psikolojin icin. Su durumda zaten doktorunda iyi demis insallah oyle devam edecek.Allah büyüktür, insallah sag saglim saglicakla gelecek oğlusun.Saol canım allah razı olsun bir anne den haber bekliyordum bebeğinde ultrasonda çok önceden sorun olduğu görülmüş birde keseleri de birmiş sağlıklı doğmamış maalesef.. dün ki ayrıntılı ultrasonda çok şükür bişey çıkmadı oğlumun artık tevekkül edip gerisini rabbime bırakıyorum vardır bunda da bir hayır
Ben göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?