- 11 Mart 2013
- 9.602
- 12.967
gurtmingotam beybisiiiitebriklerrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarışma kazanan sen olmuşsun çok sevindimDene ablacım çok güzeldi
Cok uzak geldi bana gorunum cok keskinYeni sürüme geçtik canım Hala düzenleme yapılıyor:)
gurtmingotam beybisiiiitebriklerrrrrrr
Çok teşekkür ederim canımYarışma kazanan sen olmuşsun çok sevindim
Alışınca güzel canım :)Cok uzak geldi bana gorunum cok keskin
Ne demek canım ellerine sağlık harika çok severim gece gece canım çekti((Ne demek canımmm ellerine sağlık çok severim yüksük çorbasını bir adanali olarak hayırlı uğurlu olsun:)
Benimde vallaNe demek canım ellerine sağlık harika çok severim gece gece canım çekti((
❤❤@HanimKelesimiGetir ,@samantha ,@Hazal ,@labellevie , nes_75 ,@Brrk ,@yenGEnC ,@Lily1990,@5816bursa ,@elaa_16 ,@llylzll ,@Ulytau , sonanda ,@sonkupa ,@nursevdi ,@silada ,@Belissima77 , mahperi hatun ,@DenizinYosunKokusu ,@bebegim-gel ,@Reyosero , Hifaa ,@Similo ,@Herazeus ,@Cns_emre ,@terelelli34 ,@Mcada ,@She- ,@Gokyuzumm ,@sadece umut ,@3cumelegim ,@Hayal Kocak ,@mirage_serap80 ,@Sesbellas ,@Madammor ,@laily,@RuveydaCihad ,@paranormaltweety ,@brn88 ,@Ufukta_bebek ,@birumut58 ,@nejlaa 86 ,@tembelkarinca ,@gulay23 ,@moryeleyll ,@Kubrauysal ,@zynoranic675 ,@Sabr-Sukur-Dua ,@imzaben ,@Ultima_ks ,@lucina06 ,@Elif eylul hira ,@Limonsuzcay ,@grkmas ,@bukettt45 ,@Sonsuzask88 ,@Burcu2614 ,@Berikko ,@Aslihanugur ,@VHS-58 ,@Merkurkedisi1 ,@Ebrulipapatya ,@Eliifm , C casnucasn ,@felicided ,@Seda2012Emre ,@Dertlikusank , G gns64 ,@CikoMS ,@YasHatham ,@Beyazrugu90 ,@birelif Her birinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ediyorum,ilk yarışmamda beni çok mutlu ettiniz ♥
Insallah dunden beri yeni girdim alisamadimAlışınca güzel canım :)
Ellerine saglik harikaydi canimBaşta K Kazen ve Nevreste ablama oyları için ,ve sizlere canlarım oylarınız için çoooooook Teşekkür Ediyorum. carpathia , Curly , LaL , Chess , komagene , Mihail Zoscenko , trisina , nes_75 , T Tweety , Havalianne__ , Samsonn , Miyav_su , G GCA , julican , sonanda , yorgun anneanne , ahlas , fittanne , Hifaa , Balanne26 , D DeliHA35 , little dora , UnknownMs , N Nana , S sn0wdr0p , L Larendee , Bitter sever , balbocuuu , tugce0640 , feruzecerci , M Max weber , drdotty , smyr35 , annesinineseri , Y Yengec anasi , K Khvekokusu20 , Minnakeller , _Bayankus_ , 81870719 , Kirmizi pabuc , fitmus , A aurora_z , Ogretmen1981 , Zeyna03 , elmalitarcinlicevizlikek , marshmallow , Gulumse90 , Y Yasam_Kocu , Yilmaz28 , Turko1616 , D devabal123 , Atommkarincaa , C casnucasn , G gns64 , B Bitterhatun , H ha-yal
Teşekkür ederim Kuzum seninkide harikaydıEllerine saglik harikaydi canim
Eline saglik.Başta K Kazen ve Nevreste ablama oyları için ,ve sizlere canlarım oylarınız için çoooooook Teşekkür Ediyorum. carpathia , Curly , LaL , Chess , komagene , Mihail Zoscenko , trisina , nes_75 , T Tweety , Havalianne__ , Samsonn , Miyav_su , G GCA , julican , sonanda , yorgun anneanne , ahlas , fittanne , Hifaa , Balanne26 , D DeliHA35 , little dora , UnknownMs , N Nana , S sn0wdr0p , L Larendee , Bitter sever , balbocuuu , tugce0640 , feruzecerci , M Max weber , drdotty , smyr35 , annesinineseri , Y Yengec anasi , K Khvekokusu20 , Minnakeller , _Bayankus_ , 81870719 , Kirmizi pabuc , fitmus , A aurora_z , Ogretmen1981 , Zeyna03 , elmalitarcinlicevizlikek , marshmallow , Gulumse90 , Y Yasam_Kocu , Yilmaz28 , Turko1616 , D devabal123 , Atommkarincaa , C casnucasn , G gns64 , B Bitterhatun , H ha-yal
Tesekkür ederim canımEline saglik.
Ellerine sağlık canımBaşta K Kazen ve Nevreste ablama oyları için ,ve sizlere canlarım oylarınız için çoooooook Teşekkür Ediyorum. carpathia , Curly , LaL , Chess , komagene , Mihail Zoscenko , trisina , nes_75 , T Tweety , Havalianne__ , Samsonn , Miyav_su , G GCA , julican , sonanda , yorgun anneanne , ahlas , fittanne , Hifaa , Balanne26 , D DeliHA35 , little dora , UnknownMs , N Nana , S sn0wdr0p , L Larendee , Bitter sever , balbocuuu , tugce0640 , feruzecerci , M Max weber , drdotty , smyr35 , annesinineseri , Y Yengec anasi , K Khvekokusu20 , Minnakeller , _Bayankus_ , 81870719 , Kirmizi pabuc , fitmus , A aurora_z , Ogretmen1981 , Zeyna03 , elmalitarcinlicevizlikek , marshmallow , Gulumse90 , Y Yasam_Kocu , Yilmaz28 , Turko1616 , D devabal123 , Atommkarincaa , C casnucasn , G gns64 , B Bitterhatun , H ha-yal