- 11 Nisan 2022
- 1.224
- 1.022
- 25
Ay kusura bakmayın ama kendini övmek ve bu şekilde üsten üsten konuşabilmek için okuduğunu istediği gibi evirip çeviren bir sizin bir de iki üç kişinin mesajı var ki bu gerçekten hiç hoş değil.Canım,
hiç doğru görmüyorum bakış açını… ben eşimle tanıştığımda işi vs yoktu ve evlenene kadar da yoktu. Emin ol, bana maddi yatırım yapmadı ancak bunu istemediğim biçe beklemediğim için bana minnettar olduğunu hissediyorum. Kaç yıl geçti hala el üstündeyim.
Ayrıca kadın girişimciyim ve erkeklerden maddi yatırım beklemek yerine kendi geleceğime kendi yatırımımı yapıyorum. Hayallerini ve isteklerini lütfen gözden geçir, bilezik dolu kollu, mutlu instagram pozlu tüm arkadaşlarım aldatılıyor veya içlerinde mutsuz. Biz bir iki kız, hiçbir şey beklemedik. Yatırım istemedik ve hem eş aileleri hem eş tarafından çok seviliyoruz şükür
Ha evet yatırım yaptığı kadını seven erkek vardır, öyle erkeği de ben sevmem mesela. Sana yaptığı yatırımdan dolayı sevecekse hiç sevmesin, yatırımı sen kendine ve kendi geleceğine yap
Benim hayallerim isteklerim şimdi bu konunun neresinde yazıyor da bilezik hayal etme falan gibi bir nasihatte bulundunuz, bir alıntı yapabilir misiniz? O hoşunuza gitmeyen hayal ve isteklerimi ben de okumak istiyorum da.
Ben ilk örnekte ki gibi bir insan da değilim ikinci örnekteki gibi bir insan da değilim. Ayriyeten ben küçücük çocukken bile maddi ve manevi anlamda kendime yetmeyi başaran bir birey oldum. Gözlemimden yola çıkarak fark ettiğim bir kıyastan bahsettim sadece fark ettiyseniz. Dediğim gibi sırf kendinizi övmek ve bu şekilde üsten üsten konuşmak için okuduğunuzu istediğiniz yere eviriyorsunuz.