- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.360
Çizdiginiz iki kadin profili de uç noktalarda bence. Bu kadar uçlarda olmak zorunda degilsiniz her şeyin ortasi var.
Bana şunu alacaksin, bunu almazsan ayrilirim, bu mekan ucuzmuş diyip trip atan, kavga cikaran kizlarin birlikte oldugu adamlar eziktir net. Bunun degerle alakasi yok adamin karakteriyle alakali. Ailesinin durumu kotu olup hayatinda gormedigi mekanlar icin kavga eden bir kizla kaliteli bir erkegin birlikte olmasinin imkani yok. Hani cok saglam agzinin payini verirler. Once onu bir ayiralim.
Onun disinda erkeklerin yatirim yapmasi icin kavga gurultu cikartmaya, gorgusuzluk yapmaya hiç gerek yok normalde.
Maddiyati olan ve cimri olmayan değer veren erkekler siz kavga etmeden size yatirim yaparlar. Yapmaniz gereken degerli oldugunuzun once kendiniz farkinda olun, bilin o enerjiniz karsi tarafa gecer zaten.
Diger bahsettiginiz profil "hesabi ödenince uyku uyuyamayan kiz" bu da yanliş.
Hiç bir şeyi kendinize layik gormezseniz, onu istemem bunu istemem yeter ki evlilik olsun kafasiyla haraket edip size yapilan alinan en ufak şeyi buyuturseniz. Deger gormezsiniz bu da cok normal.
Kesinlikle katılıyorum bu yoruma
Çevremdeki erkeklerin hepsi maddi geliri ortalama üstü ve hiçbiri bahsettiğiniz ilk şıktaki gibi kadınlarla beraber degil , zaten aynı ortama girmeleri bile mümkün değil
Erkeğe para harcattigi icin gözüne uyku girmeyen kadin da görmedim hiç
Kendinize değer verilmesini ve saygı gösterilmesini istiyorsanız, siz kendinize değer verin ve saygı duyun , bu işin altın kuralı budur