Hem Gururunuzu Koruyup Hem de Bir Erkeğin Size Maddi Yatırım Yapmasını Nasıl Sağlarsınız?

Kesinlikle katılıyorum bu yoruma
Çevremdeki erkeklerin hepsi maddi geliri ortalama üstü ve hiçbiri bahsettiğiniz ilk şıktaki gibi kadınlarla beraber degil , zaten aynı ortama girmeleri bile mümkün değil
Erkeğe para harcattigi icin gözüne uyku girmeyen kadin da görmedim hiç
Kendinize değer verilmesini ve saygı gösterilmesini istiyorsanız, siz kendinize değer verin ve saygı duyun , bu işin altın kuralı budur

Hayır canım bu tamamen şununla alakalı:

-kendine değer veren kıymet veren kadınlar değer görüyor

- kendine değer vermeyen kadınlar y da -koca düşkünü olanlar- aman kocam sağ olsun var olsun hiçbir şey istemem ben modunda kocasına paspas oluyor hayallerinden vazgeçiyor

Buradaki ince nokta bu bence

Ben adamı zorla yüzsüzce maddi beklentin olsun demiyorum
Ama hayallerin ne ise onu da yap vazgeçme o zaman karşındaki adam sana değer veriyor

Bizim gibilerin sorunu kendine değer vermemek, başkasını mutlu etmeye çalışmak, onaylanma ve takdir görme ihtiyacından kaynaklanıyor. Bu da maalesef çocukluktaki yetişme tarzıyla alakalı. Karşıdakine birşey aldırmayıp takdir aferin çok düşüncelisin şeklinde onaylanma bekliyoruz. Kendine değer veren, eşi arkadaşı her istediğini yapan arkadaşlarımın özelliği ise ne istediklerini bilmeleri ve karşı tarafa isteklerini sözlü olarak bir şekilde ifade etmekten kaçınmamaları. Cirkeflesmeden çok güzel istediklerini yaptıran ve eşlerinin de bu talepleri mutlu bir şekilde yerine getirdiği o kadar çok arkadaşım var ki. Onlardan farkım şu ki; benim istemeyi bilmemem, alma verme dengesini saglayamamam, eğer karşıdaki bana birşey verdiyse hemen karşılığını vermem gerektiğini düşünerek ezilip bükülmem ve Karşı tarafin benim zihnimi okumasını bekliyor olmam vs. Erkekler de bizdeki bu eziklik, değersizlik enerjisini alınca değer vermeyi bırakıyorlar ve kendini değerli hisseden başka birine yatırım yapıyorlar, örn annelerine veya gizli sevgililerine. Sadece erkekler mi kendi ailemiz bile bunu yapabiliyor. O yüzden önce kaybettigimiz özşevkat, değerlilik duygularımızı yeniden kazanmamız gerekiyor.

Yıllar evvel su manken vardı Tuğba Özay bana göre güzel bir kadın değil ama bir mafya sevgilisi vardı...adam TV de bogurerek agliyordu resmen"tugbaaaa seni bırakmam ben,sana 500.000 TL harcadım"diyerek...yani adam para harcamış ve kadın terk edince ağlamaya başlamış...en az 15 senesi vardır bu olayın hiç unutmam
Esra ezmecinin o videosunu bende izledim ve haklı yönleri var sanki

Bilmiyorum hiç bunu. Bakayım bir internette bulursam izleyeceğim.

Erkek yatırım yaptığı kadını sevmez, sevdiği kadına yatırım yapar. Ondan isterim bundan isterim diye ortalara çıkmak, dediğini yaptırmak için tepinmek falan çok varoşça. Beni öyle görüp seven adam da o kadarlık adamdır zaten.

Gönülsüz adama zor bela yaptırdığınız her şey gün gelir size zarar olur.

Dünkü bu muhabbetin üzerine eşim elinde çiçekle geldi eve. Konunuz için sosyal deney gibi oldum
Talep etmek olmasa da tam olarak, sitem ettim diye çiçek almış.
Neyse ki çiçekler güzeldi, en sevdiğim renkler:)))
Ne yapsak ara sıra şikayet mi etsek ben de anlamadım.
Konu sahibi, çok kafamı karıştırdınız.

Son düzenleme:
Ara sıra evde "Ben dünyanın en güzel çiçeklerini, en güzel mücevherlerini hak eden bir kadınım." diye dolaşın bence. Mesajı alır herhalde.

Ben çok baskıcı bir ailede büyüdüm. Annem asla cinsel konularla ilgili konuşmazdı benle, babam telefonuma kadar takip ederdi. Neredeyse 0 deneyim evlendim. Ve hayatımın 6 yılı resmen cinsel cahillik sebebiyle hem suçlu hem narsist bir adam ve ailesiyle geçti. Kendi kusurunu kapatmak için bana habire kusur bulmaya çalışırlardı. Düşünün ben bakire boşandım. Bir daha denemeden asla evlenmem dedim, öyle de oldu. Tabi ki her önüme gelenle denemedim, 4 seneye yakın bekar gezdim, düzgün ilişkim olmadı, eşimle tanışınca ona güvendim, evlenmeden önce de denedim ve pişman olmadım, tekrar aynı şeyleri yaşamak zaten ölüm olurdu bana.

Herkesin tercihine saygım var ama en azından çok uyanık olun.

Ben size kendi hayatımdan örnek verecek olursam erkekler yatırım yaptığı kadınları sevmekten ziyade mutlu ettiği kadınlara daha çok düşkün oluyorlar. Hem okuyup hem çalışan biri olarak ilk zamanlar eşime 20 tl harcatsam gözüme uyku girmezdi. Bana akmayan o para ailesine akardı. Erkeklerin yapısı gereği para güç olarak hissettirdiğinden sanırım.
Şimdi ise eşimden sürekli birşey ister ve teşekkür ederim. Aldıklarını saysam bitmez. Her seferinde de sen mutlu olduğun için daha çok alasım geliyor diyor. Yıldönümlerinde doğumgünlerinde alınan hediyeleri durduk yere alıp supriz yapıyor.
Sevdiğim şişe ayranı alıp bak sana aldım seviyorsun diyor. Param olmasına rağmen daha çok vermek istiyor. Sonuç evet mutluyuz 20 lira harcatmadığım zamanlar için pişmanım :)

Altı yılın böyle bir adam ve onun ailesi ile geçmiş olması çok üzücü gerçekten. Mutluluğu bulmuş olmanıza sevindim. Keşke öyle biri hiç olmasaydı ama olmuş artık maalesef ki.

Ayy ben de öyleyimm. Daha önceki erkek arkadaşlarım aynı soylediginiz gibiydi ama ben değer bilemedim.. en son ayrildigim kişiye çok bağlandım, daha öncekilerden farklı bir çekim hissediyordum.o ise tam bir okuzdu. Beni çok üzdü.ama ben hep ona değer verdim.hic beklentiye girmedim.ve üzüldüm zamanla.keske daha önce hayatıma giren insanların değerini bilseydim

Maşallah size

Altı yılın böyle bir adam ve onun ailesi ile geçmiş olması çok üzücü gerçekten. Mutluluğu bulmuş olmanıza sevindim. Keşke öyle biri hiç olmasaydı ama olmuş artık maalesef ki.
Teşekkür ederim

Bitcoin bile partnerinden kıymetli oluyor mu diyorsunuz yani bazı erkekler için?

Bu çok sağlıksız bir davranış gibi görünüyor.

Bu çok sağlıksız bir davranış gibi görünüyor.
Beni gercekten seven insanların değerini bilmediğimi düşünüyorum ,anlıyorum yıllar sonra.beni sevmeyen bir insana ise çok değer verdim, hiç olmadığım kadar kibardim..
bu kişi ise bana hiç değer vermedi.burada konu da açmıştım.iliskim bitti.zamani geri getirmek mumkun olsa keşke, karma yasiyorum sanirim

Bana göre bir insan, adına fedarkarlik dediği hiçbir şeyi yapmamalı. Mesela çok pahalı bir gelinlik giymek, lüks mekanda düğün yapmak, kiloyla altın takmak bir kadın için çok önemliyse ve bunlar olmadan evlendiğinde kendini fedakârlık yapmış sayacaksa, kesinlikle bütün bunları talep ederek, yaptırarak evlenmeli.
Beklentileri varken ona gerek yok, bunu istemem, aman zahmet olmasın demeye gerek yok bence.
Çünkü kadınlar içlerinde kalan şeyler için sonrasında hem kendileri üzülüyor, hem de eşlerini üzüyor.

Canım,
hiç doğru görmüyorum bakış açını… ben eşimle tanıştığımda işi vs yoktu ve evlenene kadar da yoktu. Emin ol, bana maddi yatırım yapmadı ancak bunu istemediğim biçe beklemediğim için bana minnettar olduğunu hissediyorum. Kaç yıl geçti hala el üstündeyim.

Ayrıca kadın girişimciyim ve erkeklerden maddi yatırım beklemek yerine kendi geleceğime kendi yatırımımı yapıyorum. Hayallerini ve isteklerini lütfen gözden geçir, bilezik dolu kollu, mutlu instagram pozlu tüm arkadaşlarım aldatılıyor veya içlerinde mutsuz. Biz bir iki kız, hiçbir şey beklemedik. Yatırım istemedik ve hem eş aileleri hem eş tarafından çok seviliyoruz şükür

Ha evet yatırım yaptığı kadını seven erkek vardır, öyle erkeği de ben sevmem mesela. Sana yaptığı yatırımdan dolayı sevecekse hiç sevmesin, yatırımı sen kendine ve kendi geleceğine yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…