Hem Gururunuzu Koruyup Hem de Bir Erkeğin Size Maddi Yatırım Yapmasını Nasıl Sağlarsınız?

Ay kusura bakmayın ama kendini övmek ve bu şekilde üsten üsten konuşabilmek için okuduğunu istediği gibi evirip çeviren bir sizin bir de iki üç kişinin mesajı var ki bu gerçekten hiç hoş değil.

Benim hayallerim isteklerim şimdi bu konunun neresinde yazıyor da bilezik hayal etme falan gibi bir nasihatte bulundunuz, bir alıntı yapabilir misiniz? O hoşunuza gitmeyen hayal ve isteklerimi ben de okumak istiyorum da.

Ben ilk örnekte ki gibi bir insan da değilim ikinci örnekteki gibi bir insan da değilim. Ayriyeten ben küçücük çocukken bile maddi ve manevi anlamda kendime yetmeyi başaran bir birey oldum. Gözlemimden yola çıkarak fark ettiğim bir kıyastan bahsettim sadece fark ettiyseniz. Dediğim gibi sırf kendinizi övmek ve bu şekilde üsten üsten konuşmak için okuduğunuzu istediğiniz yere eviriyorsunuz.

Çok yakın bir örnek, benim isteme yüzük bir oldu ben masraf olmasın diye evden bir elbise giydim, saçımı kendim yaptırdım, makyajımı evde kendim yaptım. Takı olarak yüzük harici bişey alınmadı, geldiklerinde ne para ne altın kimse bişey takmadı.. Bunlar böyle olduğu halde her istediğin yapıldı neyin eksik der eşim konusu geçse.. Kardeşim yeni nişanlandı. İsteme yüzük bir günde oldu onunda. Evde gayet güzel bi elbisesi olduğu halde çocuğu arayıp ben bunu giymek istemiyorum çok mutsuzum diye ağladı, çocuk hemen para göndermiş istediğin elbiseyi al diye, evde birsürü ayakkabısı olduğu halde yeni ayakkabı istiyorum dedi çocuk onuda hiç itiraz etmeden aldı. Kuaföre gidicem dedi, profesyonel makyaj istiyorum dedi, hepsinide yaptırdı. Çocukta gık demedi. Ben mahçup hissettim kendimi kardeşimde tabiki yapacak nazım şimdi geçmezse ne zaman geçecek dedi. Bilmiyorum kim doğru yapıyor...

O degılde adam akıllı evlenme teklifi alamadım ona yanıyorum, maddı acıdan begenmemek ne ya öpsün basına koysun, nedir bu hep bıseylerı yetersız gormelerı karsındakılerı asagılamalırı, yapabılıyorlarsa kendılerı buyursun

Aslında bahsettiğim şey hep rastladığım bu ikilemdi. Buna rağmen sırf kendini övmek, sırf havalı konuşmalar yapmak için elli bin liralık yüzüğü sanki ben aldırmışım ya da denize karşı düğünü sanki ben yaptırmışım gibi yorum bırakan birkaç üyeyi sinir bozucu bir o kadar da komik buluyorum.
Kim doğru yapıyor, bir fikrim yok. Elbise, ayakkabı alınması daha doğrusu aldırttılması gelenek tarzı bir durum mu böyle şeyleri de pek bilmiyorum. Ben, şartlar ne olursa olsun bir erkeğe ya da kadın erkek herhangi bir insana ağlayıp kendime elbise ayakkabı aldırtamazdım herhalde. Ne bileyim para at isteme günü elbisesi alacağım, çok olması gereken bir konuşma gibi durmuyor sanki.

Nasıl bir evlenme teklifi aldınız?

Yapan kardeşim ama bende yaptıramazdım.

Of konu cok cringe( rahatsız edici) yazmadan edemedim. Lafa gelince 'erkeklerle eşitiz' nutukları atanlar iş paraya gelince erkeklere para kitlemeye çalışması midemi bulandırıyor.

Sonra erkekler kadını para karşılığı alınan bir şey sanınca da ağlıyorsunuz.

Bu işler karşılıklı olmalı bir o yapıyorsa sen de o değerde maddi ya da manevi bir şey yapacaksın. Gerisi kısa zamanda kazandırsa da uzun vadede ' yiyici pislik' e çıkarır adını.

Kimseden bugüne kadar 'aman bana şunu alsın' diye beklemedim. Kendim çalıştım, kazandım, alamayacağım şeyi de aç kalsam da istemedim. Kimseyle de sırf bir şeyler bana vadediyor diye görüşmedim çünkü bu düpedüz eskort veya eskort ruhluluk.

Gurur güzel şey herkese tavsiye ederim.

Bahsettiginiz psikologu bende dinledim ve kismen haklida buldum acikcasi. Ben burada kasıt olarak sadece maddiyati değil manevi yönü de düşünüyorum yani erkek maddi manevi yatırım yaptığı emek verdiği uğraşıp didindigi kadını sever. Bahsettiğiniz iki kadın profilindeki gibi uc noktalarda olmak zorunda değilsiniz. Maddi yöne gelecek olursak eşimle tanıştığımda iyi bir isim arabam ve ihtiyacım olabilecek herseyim vardı sozlendikten sonra evlenme teklifi yaptırdım yüzüğüm takim herseyim vardı amaç o değildi amaç biseyler yapmaya cabalamasiydi mesela. Gece sabaha kadar çalışıp sabah kostura koştura gidip mekan ayarlayip gerekli süsleri herseyi alması süslemesi filan yani cabalamasiydi önemli olan. Ama işin maddi kısmını da es gecemicem istedim yani ne yalan soyleyim sevgiliyken asla ama nisanliyken istedim istegime göre de yaptırdım herseyi. Parasiz adamı anası sevsin

Ben buna inanmıyorum ya seven insandan istemenize gerek yok elinden geleni zaten yapar. Biz sevgiliyken hesabı ortak oderdik. Aldığı hediyeler yüksek mevlada değildi. Nişanlıyken de çünkü eşimde bende aynı kazaniyorduk nişanlıyken işe girdik ne zaman eline bir para geçti onla bana direk telefon aldı mesela . Şarjı az gidiyor diye. Babamı düşünüyorum annem alma dese de alır . Bence her erkekte bu numara işlemez . Parasıyla değer gören adam kadını ne yerine koymuş olur ?

Her insan farklı bunun cinsiyetle ilgisi yok. Maddi durum iyiyse seviyorsa yapar kadında erkekte . Sevgili yada eş farketmiyor.Diğer herşey karşılıklı laylaylom . Karşılıklı çıkar meselesi.

Mesajlarin hepsini okumadim ama meseleyi kismen yanlis yorumlamissiniz. Sadece maddi acidan bakmayin. İnsan dogasi geregi kolay elde ettigi seylerin degerini daha az biliyor, ulasmakta zorlandigi skinti cektigi sey daha degerli oluyor. Aman Ali Riza bey huzurumuz kacmasincilar olarak bazen kaybediyoruz. O yuzden maddi degil her konuda biraz isteklerinizi goz ardi etmemek onemli bence.

kendine değer veren belli bir standardı olan kadınlara adamlar öyle davranır.

benim eşim sevgiliyken sürekli pahalı hediye alırdı. birgün gezerken siyah bir şala ihtiyacım olmuştu. çok basit her yerde bulunan siyah bir şalı bile şu çok ünlü ve pahalı marka varya ordan almıştı. hiç ezilip büzülmedim demekki bana onu layık görmüş beni biliyor.

karşı tarafı enayi yerine koymadan, istemeye gerek bile olmadan bazı şeyler size verilebilir. bunları size yakıştırırlar ve bu tamamen sizinle ilgilidir. siz kendinize değer verin ki karşı tarafta versin.

öyle bir durum var evet ama ben kendime hayatta yakıştıramam bilmiyorum yakıştıran yakıştırsın :/

Maalesef bende eskiden çok calisiyordum her seyi kendim yaptim dogumlarimi esyalarimi arabami evi gecimi filan.Ama sonuc sadece kullanilmayala ve kiskanclikla kaliyor.O yüzden artik daha az calismaya basladim son bir aydir.Ve acayip mutluyum kaynanam kocam kayinpederim düsunsün artik bana ne diyorum ...kendim icin yasiyorum

Burada kendimi gördüm.Ne zaman nisanlandim üzerine nikah düğüne az kaldı sürekli birşey almak istememeleri.

Evlenmeden önce bu mesajınızı görmüş olsaydım, erkekten para isteyen pahalı şeyler isteyen kadınları itici ve haksız paragöz olarak nitelendirirdim
Ama evlendikten sonra gerçeğin hiçte öyle olmadığını anladım, ben eşimin iki katı maaş alıyorum, evlenmeden önce araba almıştım, onun yoktu, kirayı ben ödüyorum, ev kredisi çektik ben ödüyorum, evlenmeden önce birikmiş param vardı ona verdim, bütün ev eşyalarım lüks olmasa da vardı, eşim sadece bavulunu alıp eve yerleşti , hiçbir şey almadı, ben de ne gerek var canım ilerde x yere tayin olunca alırız , hiç masraf yapmayalım diye düşündüm hep ama sonuç ne oldu; eve robot süpürge airfryer tarzı aslında kimine göre çokta ihtiyaç olmayan şeyler isteyince ben suçlu oldum, sevgiliyken bana hediyeler alan insan bişey almaz oldu, ne istesem haksız oldum, bu arada düğün setimi bile ben kendi paramla almıştım…
Şu an o kadar pişmanım ki anlatamam, keşke onu zora soksaydım diyorum , erkekler bu dilden anlıyor
Kısaca kendinizden ödün vermeyin, benim gibi salaklık yapmayın sonra kendi kendinize ağlarsınız kimsenin de ruhu duymaz…
Bırakın arkanızdan paragöz desinler böyle içten içe üzülmekten iyidir …

Valla ben kadına cok yatırım yapıp,maddi manevi her seyi önüne sermiş erkeğin de aldatmasına sahit oldum cevremde.Bilemiyorum herkes kendine yetebilmeli.Ne cok fedakarlık ne cok beklenti,her seyin ortası olsun ilişkide,herkes kendine yetsin,yetmediği yerde birbirine destek olsun..Sağlıklı ilişki budur bence.
Verdiğiniz örneklerdeki kadınların da ilişkilerinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.Sacını süpürge edip asırı fedakarlık yapanın da.
Böyle taktik falan ne gerek var?Herkes kendine yetebildikten sonra ortak bir yaşam kurulmalı işte gerisi gelir diye düsünüyorum…Bu biraz da karşımızdakinin fedakarlığına bağlı,herkesin karakterleri bambaşka.Burda genelleme yapmak doğru değil,kadınlar istiyor seviliyor istemeyen sevilmiyor diye…
Bilemedim evlilikler,kadın erkek ilişkileri baştan sona karmaşa değil mi zaten..
Böyle beklentilerle,planlarla,kafa yormak yerine her seyi akışta yaşamak daha kolay..

Yaptığınız fedakarlıkların karsılığını eninde sonunda alırsınız merak etmeyin..Cünkü kalbiniz fesat değil olsaydı zaten yapmazdınız..Cocuğunuz var mı?

Yaptığınız fedakarlıkların karsılığını eninde sonunda alırsınız merak etmeyin..Cünkü kalbiniz fesat değil olsaydı zaten yapmazdınız..Cocuğunuz var mı?
İnşallah amin, çok teşekkürler..
Artık bazı şeylere tahammül edemiyorum ve eşimin yüzüne vurmaya başladım, kavga ediyoruz sürekli, biliyorum kötü bişey ama ben ona söylediklerimin 10 kat üzüntüsünü içimde yaşıyorum , çevremdeki evliliklere bakınca kendimi enayi gibi hissediyorum bir yerden sonra dayanamıyorum
Çocuğumuz yok, 2 yıldır olmadı, tedavi görüyoruz onun da stresi var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…