1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hem ayrıldım hem pişmanım çıkmazdayım
- Konu Sahibi merveicx
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşk #ilişkiler #bir derdim var #ilişkisorunu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sevgilin haklı.1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Sebep sadece bulaşmadaki bu tavrı mı
- 30 Mayıs 2022
- 984
- 1.364
- 43
- 31
Daha önce de ayrıldım, barıştık diyorsun. En sevmediğim şey böyle ayrılık, boşanma laflarını ağzına sakız edenler. Sen dönersin ama döndüğünde aynı kişiyi bulamazsın bu sefer umarım ve sana ders olur. Öfkeni, tepkilerini iyi yonetemiyorsan bir süre dusunmek istediğini söyleyebilirsin, iletişim şekliniz yanlış ilişkide.1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
- 13 Haziran 2022
- 1.313
- 2.409
- 63
- 29
- 20 Nisan 2007
- 4.038
- 10.390
- 733
- 44
Adam dik durursa size kanmazsa bravooo derim.1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Hadii ayrılalım,Hadii çokk özledimle bir ilişki yürümez
- 17 Temmuz 2021
- 6.842
- 22.274
- 298
Pesinden kossun istiyorsun sanirim ama cocuk kendi degerinin farkinda biri anlasilan
Sahsen ben olsam bende donmezdim bitti diyip sonra ozledim diyen birinin dengesizligini cekemezdim
Bir daha bu tarz tuhafliklar yapmayacaksan "bir anda sinirle ayrilmak istedigimi soyledim cunku sen cok ilgisiz davranmistin ofkelendim kotu hissettim. Ayriligi surekli agzima almam yanlisti ama artik sende istemiyorsan saygi duyarim. Bir daha yazmam tesekkurler." Tarzinda bi mesaj atip kosene cekil ve o da dusunsun
Ama trip atar gibi surekli bitti diyeceksen hic ulasma cocuga bosuna.
Sahsen ben olsam bende donmezdim bitti diyip sonra ozledim diyen birinin dengesizligini cekemezdim
Bir daha bu tarz tuhafliklar yapmayacaksan "bir anda sinirle ayrilmak istedigimi soyledim cunku sen cok ilgisiz davranmistin ofkelendim kotu hissettim. Ayriligi surekli agzima almam yanlisti ama artik sende istemiyorsan saygi duyarim. Bir daha yazmam tesekkurler." Tarzinda bi mesaj atip kosene cekil ve o da dusunsun
O son nokta oldu aslında. Genel olarak ilgisizdi ve artık dayanamadım ayrıldım ama sonra pişman oldum. Belki konuşularak düzeltirdi diyeSevgilin haklı.
Sebep sadece bulaşmadaki bu tavrı mı
Biliyorum hatalıyım ama pişmanım tekrarı olmayacak ki aldım dersimiAdam dik durursa size kanmazsa bravooo derim.
Hadii ayrılalım,Hadii çokk özledimle bir ilişki yürümez
Attım tekrar buna benzer mesaj daha cevap vermediPesinden kossun istiyorsun sanirim ama cocuk kendi degerinin farkinda biri anlasilan
- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.253
- 128
- 34
Hayır bence senin suçun değil.
Sen durup dururken böyle bir tepki vermemissindir .
Ilgisizleşmiştir soğuk davranıyordur.
Erkekler bunu yapar .
Sende sinirlenip bitti deyince de sen istedin olur.
Keşke kestirip attıktan sonra pişmanım msjı atmasaydin ama olan olmuş.
Çabasız bir erkeğe zaten kendi hayatını teslim etmemek gerekir.
Erkek çabalar şimdiden salmış evlensen emin ol çok kötü davranırdı bu adam sana
Sen durup dururken böyle bir tepki vermemissindir .
Ilgisizleşmiştir soğuk davranıyordur.
Erkekler bunu yapar .
Sende sinirlenip bitti deyince de sen istedin olur.
Keşke kestirip attıktan sonra pişmanım msjı atmasaydin ama olan olmuş.
Çabasız bir erkeğe zaten kendi hayatını teslim etmemek gerekir.
Erkek çabalar şimdiden salmış evlensen emin ol çok kötü davranırdı bu adam sana
- 17 Temmuz 2021
- 6.842
- 22.274
- 298
Tamam bir daha yazma birseyAttım tekrar buna benzer mesaj daha cevap vermedi
Bunaltirsin
Bekle sessizce
- 8 Aralık 2018
- 548
- 1.702
- 63
İlgisizse, tekrar ilgili yapmak zaten zor ve belli ki siz bunu hep dillendirecektiniz, sorun bitmezdi gibi. Ayrılmak istemeniz de normal diyelim ama karşı taraf dediklerinde haklı. Bence daha da dengesiz görünmemek için siz de geride bırakın. Yazacağınızı yazmışsınız zaten, tekrar üstelemeyin. Dengesiz, yüzsüz, takıntılı konumuna düşersiniz
- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.253
- 128
- 34
Yanlış takdikler veriyorsunuz ya.Tamam bir daha yazma birsey
Bunaltirsin
Bekle sessizce
Erkekler konusmaktan anlamaz
Peşimde koşuyor diye egosu su an tavan adamın.
Dönse yine kızı yok sayacak.
Yok yazmam zaten ısrarlaTamam bir daha yazma birsey
Bunaltirsin
Bekle sessizce
- 17 Temmuz 2021
- 6.842
- 22.274
- 298
Neden yanlis olsun? Mesaj yazip yalvarmaya devam mi etsin? Hatasini anlamis iste ama yazmaya devam ederse iyice kucuk dusecek. Pesinde kosma yaziyoruz bizde burda zaten. Daha parlak fikirleriniz varsa buyrunYanlış takdikler veriyorsunuz ya.
Erkekler konusmaktan anlamaz
Peşimde koşuyor diye egosu su an tavan adamın.
Dönse yine kızı yok sayacak.
Ayrildiysan geri adım atma derim . Ben de nişan attım ve son noktam bir ses kaydı oldu. Ama dönüp baktığımda aslında çok daha fazla şeyler varmış ayrılmam gereken. Bir patlama noktası oluyo insanin . Birakin ipler koptuysa hayırlısı buymuş diyin güzelliklere odaklanınO son nokta oldu aslında. Genel olarak ilgisizdi ve artık dayanamadım ayrıldım ama sonra pişman oldum. Belki konuşularak düzeltirdi diye
- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.253
- 128
- 34
Konu sahibi hayatına bak .
Ilgisiz çabasız bir erkekten tabi ki ayrilacak ne yapıcaktı.
Sen suclusunuz demişsiniz kıza.
Suçlu falan değil.
Sadece duyguları oldugu için kendini suçluyor.karsi tarafında işine geliyor bu durum
Böyle bir şey yok.
Hata falan yok ortada
Durup dururken ayrılmak istememiştir.Neden yanlis olsun? Mesaj yazip yalvarmaya devam mi etsin? Hatasini anlamis iste ama yazmaya devam ederse iyice kucuk dusecek. Pesinde kosma yaziyoruz bizde burda zaten. Daha parlak fikirleriniz varsa buyrun
Suçlu falan değil.
Sadece duyguları oldugu için kendini suçluyor.karsi tarafında işine geliyor bu durum
Böyle bir şey yok.
Hata falan yok ortada
- 17 Temmuz 2021
- 6.842
- 22.274
- 298
O zaman ayrildiysa ozledim bla bla yazmayacakKonu sahibi hayatına bak .
Durup dururken ayrılmak istememiştir.
Suçlu falan değil.
Böyle bir şey yok.
Hata falan yok ortada
Hatasi burda
Bu da benim yorumum.
Herkes ayni dusunmek zorunda degil.
- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.253
- 128
- 34
Evet onu yazmayacakti onu bende söyledim zaten.O zaman ayrildiysa ozledim bla bla yazmayacak
Hatasi burda
Bu da benim yorumum.
Herkes ayni dusunmek zorunda degil.