- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Aman kizzz tobe de lazim bana okendisinin olsun pis taktikleri makine falan bozulur sonra uğraş dur ondan sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman kizzz tobe de lazim bana okendisinin olsun pis taktikleri makine falan bozulur sonra uğraş dur ondan sonra
daha çok enişteye lazım sanırsamAman kizzz tobe de lazim bana o
Banada lazim cocuk yapcez dahadaha çok enişteye lazım sanırsam
merveleştik tamda onun saatleri ondandırBanada lazim cocuk yapcez daha
Aniiimmmm kizzz ne diyoz bizzz sapittik yine
Acaba biyerlerden bizi izliyor mu :))merveleştik tamda onun saatleri ondandır
Aayyy yerim çok şekerEki Görüntüle 1762261
Napiyonuz kızlar
@Vatanseverr , kkrizantem , @Saksi_Degilim_Ben Denas14__ , @eftane ???
O ses izliyorum bide kedileri tariyorum :)) halinizi hatrinizi sorayim dedimmm. Op melegini benim icinnnAayyy yerim çok şeker
Kızı uyutmaya çalışıyorum canım sen?
izleyeceği bozulur inşAcaba biyerlerden bizi izliyor mu :))
Ay o kıza bayıldım keşke o kazansa 16 yaşında olduğuna da inanamadımO ses izliyorum bide kedileri tariyorum :)) halinizi hatrinizi sorayim dedimmm. Op melegini benim icinnn
Sorma ya hormonlu bunlar 2 miz yan yana dursak acik olsam ayniyiz kizla bitek benim gozler onun gibi baygin degil ve ela :))Ay o kıza bayıldım keşke o kazansa 16 yaşında olduğuna da inanamadım
Aynımısınız uuuu çok güzelsin o zamanSorma ya hormonlu bunlar 2 miz yan yana dursak acik olsam ayniyiz kizla bitek benim gozler onun gibi baygin degil ve ela :))
Bizim favorimiz en basindan beri Emre :))
Kendimize gore guzelligimiz var :))Aynımısınız uuuu çok güzelsin o zaman
Bana yaz kim kazanırsa merak ettim içerde kozı emziriyorum bakamıyorum
Emre hangisi rap çi miKendimize gore guzelligimiz var :))
saksi beni gordu face de kendi kendimi desifre ettiydim kk kapandiginda
tankurt elendi suana kadar emre turkan aziz kaldi :))
Yok kiz kivircik sacli .. rapci olan tankurttuEmre hangisi rap çi mi
Ben tek by finali seyrettim oda merak oluştu kim kazancak diye. Çok bilmiyorum yaniYok kiz kivircik sacli .. rapci olan tankurttu
Ben fena acuncuyum ya bitek carsamba gunleri tv 8 acilmiyo bide persembe , cuma :))Ben tek by finali seyrettim oda merak oluştu kim kazancak diye. Çok bilmiyorum yani
Bitek çarşamba bide perşembe cumaBen fena acuncuyum ya bitek carsamba gunleri tv 8 acilmiyo bide persembe , cuma :))
gokhan gibiyim cumlelerim hep devriktirBitek çarşamba bide perşembe cuma
Anlatıma hayran kaldım
Geyik topigi aciyorsun ve beni cagirmiyorsun. Hıh