- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
Öooööuufff yaDenas14__ senin kiz elendi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öooööuufff yaDenas14__ senin kiz elendi :))
Eger aziz alirsa adil oldugunu dusunmuyorum.. acun resmen hadiseyi destekledi bu sezon ..Öooööuufff ya
Oyy aziz mi bu soyledigine inanmiyorum.. emre gicik evet ama bence cok icten soyluyor ..Bu kivircik cocuga gicik oldum ya. Kiz hepsinden iyiydi. Bari aziz kazansa.
Ya ne bilim ben boyle erkeklerden pek hoslanmiyorum . Adamin kasi gozu ayri oynuyoAy annem bu aziz cok tatli ya, gidip yanaklarini sıkasım geliyo. Keske benim oglum olsaydi
Ben pek begenmedim. O kiz hepsine 10 basardi. Nasil elendi hayret.Oyy aziz mi bu soyledigine inanmiyorum.. emre gicik evet ama bence cok icten soyluyor ..
Ablasi kucuk daha o. Ogluşuma laf soylemeYa ne bilim ben boyle erkeklerden pek hoslanmiyorum . Adamin kasi gozu ayri oynuyo
Bence de bu sefer de hadiseyi şampiyon yapalım demiştirEger aziz alirsa adil oldugunu dusunmuyorum.. acun resmen hadiseyi destekledi bu sezon ..
Bence acun bu sene hadiseyi birinci yapcak ve adil bi yarisma olmucaakkkBen pek begenmedim. O kiz hepsine 10 basardi. Nasil elendi hayret.
Ya ne bilim ben boyle erkeklerden pek hoslanmiyorum . Adamin kasi gozu ayri oynuyo
Temam temam heec bisi demiyorumAblasi kucuk daha o. Ogluşuma laf soyleme
Deme oyle kiz gorunusun ne onemi var sese bakEmreye bak, kafa bülbül yuvasi. Gozunun onunu goremiyo
Turku felan soylese iyi gider sesi ama, saekilarda gereksiz cikislar yapiyor, fazla yukseliyor, o zamanda sesi kotu cikiyor.Deme oyle kiz gorunusun ne onemi var sese bak
hayirli gecelerrr , taptatli ruyalaaaarrrrrBenim kız gittiğine göre benim için bir anlamı kalmadı ben yatıyorum iyi geceler tarlı rüyalar
Iyi geceler canim.Benim kız gittiğine göre benim için bir anlamı kalmadı ben yatıyorum iyi geceler tarlı rüyalar
Alla alla benimde hosuma gidiyi kafa sesleri yaaa ne bilim zevk meselesi zaaar :)) Amann kim kazanirsa kazansin ama emre kazanirsa sevinirim :))Turku felan soylese iyi gider sesi ama, saekilarda gereksiz cikislar yapiyor, fazla yukseliyor, o zamanda sesi kotu cikiyor.