- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
Kafam dalgın ya pek yazasim gelmiyor kusura bakmayinkkrizantem sende hep beğeniyon bişi yazmıyon neden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafam dalgın ya pek yazasim gelmiyor kusura bakmayinkkrizantem sende hep beğeniyon bişi yazmıyon neden
Evet balım konuşmuştuk bunu hiç önemsemiyorsun benibende bursa zafer mahalleli sayılırım
bi kahve yap kendine kafan yerine gelsin hayatım en çokta şu internetin bu yönüne üzülüyorum kimse bi fincan kahve yapıp uzatamıyosunKafam dalgın ya pek yazasim gelmiyor kusura bakmayin
Sağol canim tesekkur ederim :)bi kahve yap kendine kafan yerine gelsin hayatım en çokta şu internetin bu yönüne üzülüyorum kimse bi fincan kahve yapıp uzatamıyosun
Evet balım konuşmuştuk bunu hiç önemsemiyorsun beni
Tamam tamam şakaben ve seni önemsememek??????
Tamam tamam şaka
rica ederim :)Sağol canim tesekkur ederim :)
yatmaya hazırlanıyorumEki Görüntüle 1762261
Napiyonuz kızlar
Vatanseverr , kkrizantem , Saksi_Degilim_Ben Denas14__ , eftane ???
O ses var yaaaa uyuyamiyorum catlarim ogrenmeden yatarsam :))yatmaya hazırlanıyorum
amaaan hiç bakamıycam yarın öğrenirim nasılsaO ses var yaaaa uyuyamiyorum catlarim ogrenmeden yatarsam :))
Ben soylerim eger uyuyakalmazsam ama daha isim var ya kedileri taricaam dahaaa :))amaaan hiç bakamıycam yarın öğrenirim nasılsa
enişteye ver tarasınBen soylerim eger uyuyakalmazsam ama daha isim var ya kedileri taricaam dahaaa :))
Mumkunati varmi hayatta yapmaz :))enişteye ver tarasın
ah ah merve olcaktı ki nasıl yaptırırdı senin için geçmişMumkunati varmi hayatta yapmaz :))
Dimi kizzzz taktikleri alamadan kacirdik kariyiah ah merve olcaktı ki nasıl yaptırırdı senin için geçmiş
kendisinin olsun pis taktikleri makine falan bozulur sonra uğraş dur ondan sonraDimi kizzzz taktikleri alamadan kacirdik kariyi