- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
benım meselam hayvanım var niden gülüyorsunÇoluk çocuk hayvan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım meselam hayvanım var niden gülüyorsunÇoluk çocuk hayvan
Tabi kiz 3 günlük dunya da 2 yıl ne demek1 yaş 1 yaştır dimi amaaa
var hayatım 6 yıllık evliyem 1 denede oğluşum var mavi gözlüü çok tatlı Bursadan katılıyorumBen değil siz karıştınız heeeem Eftane canım tanıt kendını
Yaş kaç evlimisin çoluk cocuk hayvan varmı
hıııhhh yaşımın genc olduguna bakma sen kadar evlıyım nerdeyse 3,5 yıllıkKaç yıllık evlisin du tahmin ediyim 1
Bursanın nirisinden hemşoo :)var hayatım 6 yıllık evliyem 1 denede oğluşum var mavi gözlüü çok tatlı Bursadan katılıyorum
Maşalllahhh Allahım acısını göstermesın inşallah.. Nice nice yıllaraaaavar hayatım 6 yıllık evliyem 1 denede oğluşum var mavi gözlüü çok tatlı Bursadan katılıyorum
Oooooo maaşallah kkrizantem e yaptığım baskıyı sana yapayım çocuk nerde çocukhıııhhh yaşımın genc olduguna bakma sen kadar evlıyım nerdeyse 3,5 yıllık
Sen mesajlara bak onceOooooo maaşallah kkrizantem e yaptığım baskıyı sana yapayım çocuk nerde çocuk
Ben daha çoook gencim heeeeeemmm kedılerım daha çook küçükk buyumelerı lazım :)Oooooo maaşallah kkrizantem e yaptığım baskıyı sana yapayım çocuk nerde çocuk
Uof insaf azcık telden giriyorum hatunum yaSen mesajlara bak once
Ha bura yazmissin ha oraya ne fark ederUof insaf azcık telden giriyorum hatunum ya
Oda güzelBen daha çoook gencim heeeeeemmm kedılerım daha çook küçükk buyumelerı lazım :)
yıldırım şekerim yoksa yoksa sendeeBursanın nirisinden hemşoo :)
Nilüfer ben :)yıldırım şekerim yoksa yoksa sendee
oww çok uzağız yaaNilüfer ben :)
Yok kız 2012 mi:)
23 yaşındayım 4 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var yarışmaya Kayseriden katılıyorum diğer arkadaşlara başarılar dilemiyorum en iyisi benim
Bilmiyor muydunBURSALI MISIN KADİFELİ GELİN
bende bursa zafer mahalleli sayılırımBilmiyor muydun