- 31 Ocak 2013
- 7.173
- 44.570
Iyi geceler canim.Eki Görüntüle 1762436
Ters oldu ama duzeltemedim :)) biz uyuyoruz canlarrr yarin gorusuruzzz .. opuyorum hepiniziiiiiiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi geceler canim.Eki Görüntüle 1762436
Ters oldu ama duzeltemedim :)) biz uyuyoruz canlarrr yarin gorusuruzzz .. opuyorum hepiniziiiiiiiiii
Günaydın boncuğumgünaydın kuzular ben akşam 6 dan sonra yokum evde pc yok
naber bebeğimGünaydın boncuğum
İyi balım seni sormalınaber bebeğim
İşe gitmemiş uyuyormuş tembel hatunbenim devreler yanık bugün kkrizantem nerde bu ya?
he izinli yane sana nerden söylediİşe gitmemiş uyuyormuş tembel hatun
Uydurdumhe izinli yane sana nerden söyledi
hee cidden yok çünkümUydurdum
Napacak kız tıkınıyordur iş yapıyordur ben yetemiyor muyum sanahee cidden yok çünküm
oooo ayıpsın. dün mesaj atmışsında ben erkenden yattım oturunca sinirlerim bozuluyoNapacak kız tıkınıyordur iş yapıyordur ben yetemiyor muyum sana
Uyku tutmadıysa konuşalım dicektimoooo ayıpsın. dün mesaj atmışsında ben erkenden yattım oturunca sinirlerim bozuluyo
yok tam gaz inattayımUyku tutmadıysa konuşalım dicektim
İyi yapmışsın balım..bir gelişme var mı?
Hayırlısı gülüm hatasını anlayacaktır eminim,yani inşallahyok tam gaz inattayım
anlamazsa anlamasın çocuk büyütcek durumda değilim :)Hayırlısı gülüm hatasını anlayacaktır eminim,yani inşallah
kaçtane kedin var kızz benim balkona geliyo bitane yemek veriyorum sürekli çocukke vardı kedilerim babaanneminde vardı ailecek kedi severiz yani yada hayvansever diyelimBen soylerim eger uyuyakalmazsam ama daha isim var ya kedileri taricaam dahaaa :))
ohhh bulmuşlar rahat koltuğu uyurlar tabi gırıl gırılEki Görüntüle 1762436