Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyizzz yenı uyesın sanırım?
hayır değilim sadece sohbet edemedim bir türlü nereye girsem kimse kalmıyo çıkıyolar yalnız kalıyorum şööylee gönlümce bi sohbet yapamadım
Kanka hoşgeldin
Teşekkürlerrr
Hoşbulduk kaneytaKanka hoşgeldin
Napıyon kız meyroşun annesiHoşbulduk kaneyta
Yok kız 2012 mi:)Teşekkürlerrr
2012 kayıtlıymıssın ona bakmamıştım :)) Nerdensın yaş kaç tanıt bakalım kendını :))
Kendimi tanıtıyorum senNapıyon kız meyroşun annesi
Yok kız 2012 mi:)
23 yaşındayım 4 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var yarışmaya Kayseriden katılıyorum diğer arkadaşlara başarılar dilemiyorum en iyisi benim
GülüyorumKendimi tanıtıyorum sen
Bi çocuklı ben miyim aranızda pof meyrayla ilgilenmeye gidiyorum öptüm caneyGülüyorum
bende bana soruyo sanmıştım 2012 kayıtlı olan benimdeYok kız 2012 mi:)
23 yaşındayım 4 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var yarışmaya Kayseriden katılıyorum diğer arkadaşlara başarılar dilemiyorum en iyisi benim
Daha yeni gelmistin oysaBi çocuklı ben miyim aranızda pof meyrayla ilgilenmeye gidiyorum öptüm caney
Karıştırdı heraldebende bana soruyo sanmıştım 2012 kayıtlı olan benimde
Sana demedim kızzz baksana başkasını alıntılamışımm :) bende 23 diyorum ama aslında 22 yaşındamıyım ben yaa E devletten baktımda .. Hadi yıne yıyım 1 yaş daha gencleştim :)Yok kız 2012 mi:)
Allahim yaSana demedim kızzz baksana başkasını alıntılamışımm :) bende 23 diyorum ama aslında 22 yaşındamıyım ben yaa E devletten baktımda .. Hadi yıne yıyım 1 yaş daha gencleştim :)
bende bana soruyo sanmıştım 2012 kayıtlı olan benimde
Ben değil siz karıştınız heeeem Eftane canım tanıt kendınıKarıştırdı heralde
1 yaş 1 yaştır dimi amaaaAllahim ya
Çoluk çocuk hayvanBen değil siz karıştınız heeeem Eftane canım tanıt kendını
Yaş kaç evlimisin çoluk cocuk hayvan varmı
Kaç yıllık evlisin du tahmin ediyim 1Sana demedim kızzz baksana başkasını alıntılamışımm :) bende 23 diyorum ama aslında 22 yaşındamıyım ben yaa E devletten baktımda .. Hadi yıne yıyım 1 yaş daha gencleştim :)