- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
Gönül güzel olmasa göz görse neye yararTeşekkür ederim efnedım o sizin güzel gören gözleriniz , kalbınızzzz
Hee :)) Kahvaltı yapmadın mı ? Benım bi kahvaltı yapınca bide sakız çiğneyince uykum açılıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gönül güzel olmasa göz görse neye yararTeşekkür ederim efnedım o sizin güzel gören gözleriniz , kalbınızzzz
Hee :)) Kahvaltı yapmadın mı ? Benım bi kahvaltı yapınca bide sakız çiğneyince uykum açılıyo
Süper Allah kolaylık versinMuhasebe okumadım :)) Grafik tasarım okudum lise4 terk :) Daha sonra dışardan okudum..
Bu işide bır abla öğretti sağolsun :)) İlk başlar ağlasamda yapamıcam diye simdi bu işin kurdu oldum
Hayırrr bu senın kızın güzelliği
Aminnn cümlemizeeeeSüper Allah kolaylık versin
Sen nerdeydın hemen işi gücü bırakıp gelıyorumBiri bana kahvaltı hazırlasa da bende kızımla etsem
Gel balim ne istersinBiri bana kahvaltı hazırlasa da bende kızımla etsem
Kayseri çok uzakSen nerdeydın hemen işi gücü bırakıp gelıyorum
Kaşarlı sucuklu tostGel balim ne istersin
OZaaammmaaann size enerji yollim :) Kalk kızını doyurrr kıyamam ben o miniğin aç kalmsınaaaaKayseri çok uzak
Ağlama kızzzz yapım kargoyla yollayım hemennnKaşarlı sucuklu tost
Yapma boyle kiz oturdugum yerde aglicam :/Kaşarlı sucuklu tost
Evde sucukda yok kaşar da hahahhaha boşver gülüm. Zaten buaralar inanılmaz iştahım açık. Herkesin dikkatini çekmiş.öküz gibi yiyorum emzirmesem 10383 kilo olmuştumYapma boyle kiz oturdugum yerde aglicam :/
Ay sağol bebişim:--)Ağlama kızzzz yapım kargoyla yollayım hemennn
Ne biçim kilo o kızzz :))Evde sucukda yok kaşar da hahahhaha boşver gülüm. Zaten buaralar inanılmaz iştahım açık. Herkesin dikkatini çekmiş.öküz gibi yiyorum emzirmesem 10383 kilo olmuştum
Bende anlamadım çok basmışım tuşlaraNe biçim kilo o kızzz :))
Bende anlamadım çok basmışım tuşlara
Kziim okula gidiyor, sabahci. Erken kalkiyorum hep. Zaten haciyatmaz gibi bir kocam var. Saat 7 oldu mu kalk kalk demeye baslarSen neden erken kalkıyosun ? Çalışmıyosun dıye bılıyodum benn?
İnanmıyorum senın kızın mı var Ben bilmiyodum vaaallahh hatta kusura bakma ama çocuğunuz olmuyo falan sanıyodum Çoook soryy neden böyle bi düşünceye kapıldım ınan bılmıyorumKziim okula gidiyor, sabahci. Erken kalkiyorum hep. Zaten haciyatmaz gibi bir kocam var. Saat 7 oldu mu kalk kalk demeye baslar