- 12 Temmuz 2006
- 55.510
- 212.821
- 52
Kiblediler mi? KİB raporlarında görmedim bu topikle ilgili bir bildirim çünkü.Arkadasin biri sacma sapan fotograflar paylasiyord kendince komik oldugunu saniyir heralde onun icin cagirdilar sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiblediler mi? KİB raporlarında görmedim bu topikle ilgili bir bildirim çünkü.Arkadasin biri sacma sapan fotograflar paylasiyord kendince komik oldugunu saniyir heralde onun icin cagirdilar sanirim
2-3 sayfa oncesine bakarmisin abla bu da bir kib sayilirKiblediler mi? KİB raporlarında görmedim bu topikle ilgili bir bildirim çünkü.
Tamam bakayım2-3 sayfa oncesine bakarmisin abla bu da bir kib sayilir
Teşekkurler abla. @Denas14 bak burda kim varTamam bakayım
Evliler tabiki deEvli bekar kavgası mı var kim yendi
Birde uyarı yapalım, burası geyik bölümü, gülüp eğleniyorsunuz fakat sitenin kurallarından muaf bir alan değil sonuçta.
Rica ediyorum paylaşımlarda dikkatli olalım, fotoğraf paylaşırken de aynı özeni gösterirsek sevinirim.
Evliler tabiki de
O skor eşitkenmez hiç çünkü sende bizdensin
Evliler birrrrr bekarlar sıfııırrrrrr skor eşitlenirse haber verin
Ama ama ben evli olarak değilde yangına körükçü olarak katılsam olmaz mıydı kiO skor eşitkenmez hiç çünkü sende bizdensin
Hmm olabilir aslinda bekarlar kizmasin sonraAma ama ben evli olarak değilde yangına körükçü olarak katılsam olmaz mıydı ki
aaa en sevdiğimAma ama ben evli olarak değilde yangına körükçü olarak katılsam olmaz mıydı ki
Ayyy soyleyemem ki.Kim meselaaa
Alla aalla benim bildigim colin kimsedeb cekinmezAyyy soyleyemem ki.
Yoooh yav, gazla calismiyom coneemmAlla aalla benim bildigim colin kimsedeb cekinmez
İşte geldim burdayım hohhoojhhGünaydın Kızlarr Yenı bir güne daha merhabaaa :) Bugun çok sevgi doluyum Aman Allahımmmmmmmmmmmmmmmmm
kkrizantem , Saksi_Degilim_Ben , Vatanseverr , Denas14__ ,@simal27 , COLIN , Hannaz , coko_mell
Unuttuklarım Sorrryyyy
Napıyorsunuz.. Biliyoum yenı uyandınızzzzzzz
Sen neden erken kalkıyosun ? Çalışmıyosun dıye bılıyodum benn?Gunaydin canim. Kalvalti hazirliyorum ben. Hala cok uykuluyum. Yatsam uyusam keske
Kalk Kalkk sen işe gitmiyomusunnnn bugünnn ?İşte geldim burdayım hohhoojhh
Günaydın helçinim ben daha uyanamadım