hediye olarak flash bellek getirmiş

Acemidir belki ya..bi de bizm bi arkdsn eşi is ciddiye binene kadar kimseye anlmli hediye almama karari alms..sonradan arkdsmla ciddilesince hediyeler de degisms..muhendstr kesin szin gorustgunuz de..belki kafasi bzm gbi calsmyordur ne bilym

mantıklı evet
bazı adamlar kendilerini çok bi halt sandıklarından kadınları abuk sebek maddi testlere tabii tutuyolar
öyle bile olsa uzak durmak için başka bir sebep bana göre

Okurken aklıma şapşik erkek kardeşim geldi. Aşkından ölüp bittiği kıza, doğum gününde bu ayarda saçma bir hediye almıştı ama ben müdahale edip romantik bir hediyeye çevirmiştim.

Yani çok sevseler de biri yönlendirmedikçe bazı şeyleri beceremiyorlar. Kafaları basmıyor.

Benim eşim de tam bir odun hediye konusunda. Çabalıyor ama saçmalıyor :-)

Ama benim hoşuma gidiyor şapşiklikleri. Dalga geçtim ilk zamanlar bi kez, üzüldü.

Sevginizi sorgulamanızı tavsiye ediyorum...

Ayakkabı hadi tamam belki de çakma olanın rengini beğendinizi düşünerek onu almıştır, orijinalin de olsa belki orijinalini alırdı. Bence ayakkabı konusunu öyle düşünmek gerekli.

Tek porsiyonluk pasta mantıklı olan çünkü 5-10 kişilik pastayı yiyemezsiniz sonuçta, israf olurdu. Hem minik pastalar daha tatlı tabi bana göre.

French press ve bitki çayı ikilisini hediye etmek bu ara çok moda ve bir çok hediyelik eşya satan internet sitelerinde bunu görebilirsiniz, tabi siz daha iyi bilirsiniz belki de şirketten olan bir şeydir ama hangi şirket french press verir onu bilmem...

Asıl konu şirket logolu flash bellek ve masa saati. Şirket onunsa bir şey diyemem :halay: Ama bence aşırı absürt olmuş ben olsam o anda bozardım"Ne alaka?" diye sorardım "Neyi düşünerek şirket logolu olan şeyleri bana hediye etmek istedin?" Belki de kötü bir niyeti yoktur. Çocuk ruhlu insanlar çok hediye daha çok mutluluk kafasında olabiliyorlar. Belki de öyle düşünmüştür.

Doğum gününüz kutlu olsun, Allah sağlıklı bir ömür versin bence en önemlisi bu :KK200:
Büyük bir araba markasının şirketinde çalışıyor. Pastaya normalde takılmadım ama hepsi üstüne gelince onun da boyutu gözüme battı sanki cimrilik yapmış gibi hissettim onda da. Yoksa pasta yenmiyor haklısınız.

3 gün geçti üzerinden. Tekrar görüşme planım yoktu zamana yayarak üstümden atarım dedim bir de gercekren hastaydım o gün midemi üsutmusum eve zor attım kendimi, adam gibi düşünüp bir şey de diyemedim. 3 gün geçti üstünden yarın için de ciddi ciddi gelme planı yapınca, içimde bir gram da istek kalmayınca bu gece içimden atıp kurtulsam mi diye düşünüyorum ama nasıl söylesem bilemedim. Hiçbir şey almasaydı düz çiçek alıp gelse vallahi takilmazdim ama esantiyonlari koymuş gelmiş şaka gibi.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Çok tatlısınız 🥰

Zaten neden o an söylemedin ki, bu ne böyle bir çiçek alsan daha iyiydi ben ne yapayım ki bunları derdim ben olsam, anlamadım derse de üstünde şirketinin logosu olduğunu söyler giderdim herhalde yanından, ne yapılır ki başka.

Okurken aklıma şapşik erkek kardeşim geldi. Aşkından ölüp bittiği kıza, doğum gününde bu ayarda saçma bir hediye almıştı ama ben müdahale edip romantik bir hediyeye çevirmiştim.

Yani çok sevseler de biri yönlendirmedikçe bazı şeyleri beceremiyorlar. Kafaları basmıyor.

Benim eşim de tam bir odun hediye konusunda. Çabalıyor ama saçmalıyor :-)

Ama benim hoşuma gidiyor şapşiklikleri. Dalga geçtim ilk zamanlar bi kez, üzüldü.

Sevginizi sorgulamanızı tavsiye ediyorum...
Eskiden de böyleydi saçma sapan şeyler alırdı ama ozaman gençtim ilk sevgilimdi ama aradan onca zaman geçti çok insan tanıdım, ben çok değiştim kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyorum o yaşıma göre ama onda bir gram ilerleme olmamış :/ zamanında beni çok zor bir dönemimde terk etmişti şimdi geri kazanmak için cabaladigi dönemde bu kadar özensiz bir şeyle karşıma gelince cidden büyük fiyasko oldu

Büyük bir araba markasının şirketinde çalışıyor. Pastaya normalde takılmadım ama hepsi üstüne gelince onun da boyutu gözüme battı sanki cimrilik yapmış gibi hissettim onda da. Yoksa pasta yenmiyor haklısınız.

3 gün geçti üzerinden. Tekrar görüşme planım yoktu zamana yayarak üstümden atarım dedim bir de gercekren hastaydım o gün midemi üsutmusum eve zor attım kendimi, adam gibi düşünüp bir şey de diyemedim. 3 gün geçti üstünden yarın için de ciddi ciddi gelme planı yapınca, içimde bir gram da istek kalmayınca bu gece içimden atıp kurtulsam mi diye düşünüyorum ama nasıl söylesem bilemedim. Hiçbir şey almasaydı düz çiçek alıp gelse vallahi takilmazdim ama esantiyonlari koymuş gelmiş şaka gibi.

Canım olayı cimriliğe veya erkekler hediye seçemez falan gibi söylemlerle asıl meseleyi göz ardı etmeni sağlayacak arkadaşlara kulak asma lütfen... Sana şirket logolu bir usb getirmesi seni çokta şeyime takmıyorum demek bunu anlamak için ekstra bir özelliğe gerek yok. Gereğini yapmanı arz ediyorum.Saygılar.

buraya konu açmayalı aylar yıllar olmuştu ama hem şöyle bir iç döküp rahatlayayım hem de objektif olarak fikirlere göre adama bir cevap hazırlamak için desteğe ihtiyacım var kızlar.

önce biraz özet geçeyim, şimdi diyelim ki biri var ve bu kişi eski sevgiliniz, yıllar once ayrılmışsınız ve ayrı kaldığınız yıllarda çok büyük bir hata yapmış ama o yıllar içinde sizinle olan bağı hiç koparmamış. her seferinde reddetseniz de hep bir sekilde sansını denemiş ve pesinizi hiç bırakmamış. e yaş kemale ermiş, bay doğruyu da bulamamışsınız. en son köpek gibi aşık olup aşktan sağlam bir ders de alınca acaba mı diye düşünüp bu adama bir şans vermek istemişsiniz. çünkü bu adam sizi zamanında gerçekten çok sevmiş.

yıllar sonra ilk kez görüşeceksiniz, görüşme gününü de doğum gününüze denk getiriyor. neyse geldiği gün biraz hastasınız pek bir sey anlamıyorsunuz tadınız kaçık vs tam eve girecekken aldığı hediyeyi veriyor ama oncesinde ne bir çiçek ne başka bir sey yok. aç bakalım falan diyor paketi bir açıyorsunuz üzerinde çalıştığı şirketin logosu olan bir adet masa saati, bir adet yine şirket logolu flash bellek (nereye sokacaksam), bir tane dümdüz ve mühtemelen şirkette dagıtılan basit bir french press, bir kücük paket ot (bitki çayıymış ne bitkisi onu da bilmiyor) bir de mentollü sigara bulamıyorum diye sigara getireyim sana demişti onları koymuş :işsiz:

ay bu kadarla kalsa iyi nasıl unuttum. bir ayakkabı muhabbeti olmustu aramızda, nike'in rengarenk bi modelini görmüştüm bu çakma mı ya diye konusurken çakma olduğunu, orijinalde öyle bir renk olmadığını konusmustuk 1-2 ay önce ve benim için konu kapanmıştı orada, sen git o ayakkabıyı al bana, hem de çakma olanı :skandal:

32 yaşındayım ben yazıyla otuz iki. bu yaşta birine alınacak hediye mi bu allah askına adamı boğmak istiyorum aklıma geldikçe. maddi değeri değil anlatmak istediğim ben zaten kendi paramı kazanıyorum ama allah aşkına kızlar ben şu paketi sıradan bir arkadaşa vermeye utanırım. herkese ilgi alanına göre hediye secerim en uzaktan tanıdık bile olsa. sen beni geri kazanmaya calısan biri olarak yıllarca peşimden koştun, bu mudur yani ? beni hiç tanımıyormuş. bir çicek alsa bile yeterdi, flash bellek nedir ya cakma ayakkabı almak nedir ? pasta getirmiş tek porsiyonluk olandan :cry:

ay çok uzattım ama demek istedğimi anladınız umarım, hediyenin maddi degeri değil konu bu kadar degersiz hissettirilmez bir insan. bir de gidince sana yeniden aşık oldum diye mesaj atıyor, bütün gece beni izledi zaten ve daha fazla üzerime düştü döndüğünden beri. bense onu sapanın bir ucuna takıp olabildiğince uzağa fırlatmak istiyorum . yarın yine gelmek istiyor beni gezdirecekmiş. içimde bir gram görüşme isteği kalmadı. zaten zamanında yaptıkları var, adam telafi için flash bellek getirmiş. içine belki şiir miir yazıp koymuştur dedim şiir sevmememe rağmen yine de açtım baktım yok anam baya dümdüz boş flash bellek :KK53:

buraya kadar okuyan varsa hakkını helal etsin :KK37:laptoptan yazıyorum biraz zorlandım. şimdi ben bu gerzeği ne yapayım allah aşkına bir seyler söyleyin beynim durdu. yarın için her seyi ayarlayıp plan yapmıs ama ben yarın da görmek istemiyorum, bütün hevesimi kırdı. ne diyeyim o hediyeleri yüzüne vurmak istiyorum söylemezsem içimde patlar. bana bunları mı layık gördün temalı bir mesaj yazmalıyım ona ama ne? siz olsanız ne yapardınız ? bir kere daha görüşüp ufak ufak mı sıyrılırdınız yoksa bu geceden her seyi söyleyip sayfayı kapatır mıydınız? yarın hiçbir şey yokmuş gibi rol yapamam. uyumadan önce mesaj at dedi o yüzden açtım konuyu. hadi bana bi el atalım
Aynı benim eşim bir adam 😄 dümdüz😄 hiç özel, güzel bir şey beklemeyeceğim derseniz evlenin 😄

Zaten neden o an söylemedin ki, bu ne böyle bir çiçek alsan daha iyiydi ben ne yapayım ki bunları derdim ben olsam, anlamadım derse de üstünde şirketinin logosu olduğunu söyler giderdim herhalde yanından, ne yapılır ki başka.
Kuzum ben de söylerdim sen beni tanısan normalde hiç acımam ama o gün betim benzin atmış bir şekilde zor geldim eve hastaydım çok. 3 gün önce oldu bu. Gelme planı da yoktu aradan çıkarırım bi ara dedim. Şimdi yarın gelicem diyor üstünden 3 gün geçmiş. Bana hediye olarak onu mu getirdin demenin uygun bir yolunu arıyorum. Sıcağı sıcağına söyleyeydim iyiydi zaten

Bence genel bir muhakeme yapmalısınız içiniz de. Gerçekten bu adamı istiyor musunuz, istemiyor musunuz? Şöyle de bir gerçek var ki o da; gerçekten sevseydiniz gözünüze bu kadar batmazdı. Zaten geçmişten hatalı bir insan, beyin bunu unutmaz. Bunlar da eklenince iyice hoşlanmamış olabilirsiniz. Şu da var ki ne yazık ki bir insan asla değişmez hayatınızı bu adamla geçirecekseniz ya açık açık istediğiniz hediyeyi söyleyeceksiniz ya da böyle tuhaf hediyelere katlanma durumunuz olucak :110:

Ben teşekkür ederim:KK200:

Bellekte eski fotolar falan mı var vardır belki ya?
Of belleği çalıştırıp şirket tanıtımı videosu da görme ihtimalin var
Ay yok belki vardır diye açtım baktım hiçbir şey yok dümdüz paketi bile açılmamış zaten:) bir de hasta hasta nasıl özendim gittim bir bilsen. Yıllar sonra bulusucsz diye ben bile zahmete ve masrafa girip yeni kıyafet aldım adam ofiste bulduğunu koymuş getirmiş ve bu hafta izinliydi vakti de vardı

Kuzum ben de söylerdim sen beni tanısan normalde hiç acımam ama o gün betim benzin atmış bir şekilde zor geldim eve hastaydım çok. 3 gün önce oldu bu. Gelme planı da yoktu aradan çıkarırım bi ara dedim. Şimdi yarın gelicem diyor üstünden 3 gün geçmiş. Bana hediye olarak onu mu getirdin demenin uygun bir yolunu arıyorum. Sıcağı sıcağına söyleyeydim iyiydi zaten
Anladım, harbiden amacını merak ettim, ne demek istemis ne yapmak istemiş nereye varmak istemiş acaba. Bahçeli gibi konuştum :KK48:
Ya hakkaten şöyle gülerek sor bakalım bizim bilmediğimiz bir şey için mi vermis bunları, neden yani nedenn:KK48:

zamanında beni çok zor bir dönemimde terk etmişti şimdi geri kazanmak için cabaladigi dönemde bu kadar özensiz bir şeyle karşıma gelince cidden büyük fiyasko oldu

Bence hediye değil de bu konuya odaklanmak lazım. İnsanları genellemeyi sevmem ama size bunu yapan birine şans vermeyin. Hiçbir zaman değeriniz olmayacaktır gözünde. Zaman kaybetmeyin bu tiple.

"bu kadar değerli hediyeleri kabul etmem mümkün değil. bu muhteşem logolu eşantiyonları ancak çocuklarına bırakmalısın. lütfen geri al, beni bu ağır yükten kurtar." :olamaz: :KK53: :KK53: :KK53:

X