hediye olarak flash bellek getirmiş

Evet konun baya uzun ama eline yüreğine sağlık romantik komedi film izler gibi keyif aldım okurken.ve ben diyorumki bu akıllı oğlan seni deniyor sende onu dene bakalım.aşk meşk olaylarına girmeden bi kaç sefer resmi takıl bakalım neler olacak inanki merak ettim konunu takipteyim.hakkında hayırlısını dilerim

Konu sahibi kızma ama okurken çok güldüm. Ne güzel anlatmışsınız. Bende sonunu çok merak ettim, hala görüşüyor musunuz, yoksa onu sapanın bir ucuna bağlayıp uzayın en derinliklerine mi yolladınız.?

Aklıma şuan eşim olan kişinin sevgili olduğumuz dönemde doğum günümde netflix almasıydı. Neymiş işe yarar hediyeler tercih etmeyi seviyormuş. İşime yarasın ihtiyacım görülsün diyeymiş. Değişik düşünceleri var. İnce düşünceli bir erkek yok gibi bişey sanırım. Varsa da bir süre sonra onlarda oduna bağlıyor.

Sizinki cokta kotu degilmis guzel bi hediye bence.en azindan flash bellek degil

Eşimde bana yılbaşı hediyesi olarak şemsiyem kırıldı diye şemsiye almıştı. erkekler işe yarar şeyleri hediye almayı seviyo herhalde
Tabi eşantiyon getirmek de baya öküzlük

Siz ne zaman evlendiniz ?

Sende ona şu kıyıda kosede satilan yuzuktu saatti aliver demir goruntusu olsun ama boyasi ciksin alerji tutsun

İşte en büyük yanlışı burada yapıyorsunuz. Neden mi? Yargısız infaz!!! Karşı tarafı hiç dinlediniz mi? Tek taraflı linç yapmışsınız çoğunuz. Birisi anlatıyor ve siz hemen linç yapmaya başlıyorsunuz. Hiç kimse masum değildir. Bunu bir düşünün derim

Hayatımı yazsam böyle güzel olumlar mısın

Ben artık erkeklere edecek hakaret bulamıyorum..

Öncelıkle kova burcu musunuz. Kendımden çok şey gördüm sizde. İşyerı logolu seylerı getırmek ne şirketten verılemı saklamıl ve sana getırmış resmen. Çok çirkın.Otun ne oldu buda bılmıyor. Biz sankı mal mülk alın dıyoruz güzel bır çiçek bıle yeter. Yalnız adam bütün tuşlara basmış. Evde ne var ne yok getırmış. Ne iş yapıyor? Arabası var mı? Gezdıgınızde cımrılık te yapıyor mu hesap ödemede fln? Konuyu okuyunca bunlar geldı aklıma. Ne yapacagına gelırsek bu hedıyeler gerçekten düşünerek mı aldın derım ben olsam. Manüpüle edecektır büyük ıhtımalle paragöz fln dıcektır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…