- 11 Ağustos 2015
- 30
- 21
Şu an hala sorun yaşıyor musunuz ?Şunu farkettim giriş yapmadığımda çatır çatır açılıyor ama giriş yapınca oluyor bu. O zaman üyelikle alakalı galiba :/ üst üste kaç kez denedim çıkış yaptığımda bütün sayfalar açıldı. Neyse inşallah düzelene kadar çevrimdışı şekilde konuları okuyayım bari
Çok teşekkür ederim. Az evvel bu söylediklerinizi de denedim. Chrome'u da silip tekrar kurdum yine de olmadı. Birazdan bilgisayardan bir kurcalayacagim tekrar. İletişim numaralarınızı bekliyorumKullandığınız cihazdan kaynaklı olabilir, siteden çıkış yapıp cihazın geçmiş verilerini yani net geçmişini silin, tekrar giriş yapın, giriş yapmakta zorlanırsanız diye size özelden sitenin iletişim numarasını yazacağım, whatsapp SMS veya direkt arayarak yetkiliyle görüşürsünüz
Özelinize yollamıştım numarayı.Çok teşekkür ederim. Az evvel bu söylediklerinizi de denedim. Chrome'u da silip tekrar kurdum yine de olmadı. Birazdan bilgisayardan bir kurcalayacagim tekrar. İletişim numaralarınızı bekliyorum
Flash belleğe nasıl laf attıysak tüm teknolojik donanımın çöküverdi
Artık hiç giremiyor sanırım,Flash belleğe nasıl laf attıysak tüm teknolojik donanımın çöküverdi
Site iletişim numarasını verdim gece, özelden yazıştık numarayı aldı, bundan sonrası yetkililerle lucy whitmore arasındaen kötü ihtimalle yeni üyelik almasına müsaade edilir herhalde
LucywithUsb New nicknameen kötü ihtimalle yeni üyelik almasına müsaade edilir herhalde
Ben de aynı sorunu yaşıyorum 10 gündür. Lucy' in yaptığı her şeyi yaptım düzelmedi. Curly' e mesaj attım, cevap gelmedi. Bütün çerezlere izin verdim, yine tık yok. Lütfen yardımcı olur musunuz?Site iletişim numarasını verdim gece, özelden yazıştık numarayı aldı, bundan sonrası yetkililerle lucy whitmore arasında