Yüzlerce kadının yanlısı benim doğruları savunmama engel olamaz. Sen konu sahibine ve onun dusuncesine katilanlarin yalakaligini yaparken, ben herkesi karsima alarak doğruları savunuyorum. Farkımız bu ve sen ve senin gibiler konu sahibini yanlış bir insan olması konusunda destekliyor. Ben ise yanlışını söyleyerek doğruları göstermeye çalışıyorum. Boşa dememişler dost acı söyler. Ve tatlım
bu emoji seni daha havalı yapmıyor aksine egonun ne kadar tavan yaptığını gösteriyor. Insanlara tepeden bakmamayi tavsiye ediyorum sana. Zerre yanlısım olduğunu düşünsem suan seve seve özür dilemesini bilirdim. Ama malesef düşünmuyorum. Allahin karşınıza hiçbir zaman yanlışa düşürecek değil doğruları canınız yansada yüzünüze soylemekten cekinmeyecek insanlar cikarmasini diliyorum. Hadi bakalım 🖐 Allah'a emanet...
Çok güzel bir noktaya değindin, alay ettik güldük, bana yapılsa çok üzülürdüm kabul, asla inkar etmiyorum.
Ama maddi durumun elveriyorsa senin için bu kadar değerli birine tutup da çeri çöpü getirmezsin. Pahalı bir hediye asla kabul edilmemeli -bence-, ama tutup da evdeki fazlalığı da getirmek çok AYIP BENCE.
Param yokken de hediyeler aldım, varken de.
gücü olmayan insan eskiyen tshirtünü poşete koyup getirse dokunmaya kıyamam, ama villada oturup, “parayla ter siliyor” rolleri kesip de müşterilere verilen hediyeleri “hediye” diye getiremez.
“Biri size 10 lira verebilir, bir başkası da 20 lira. Büyük ihtimalle 20 lira verenin sizi daha çok önemsediğini düşüneceksiniz. Ama işin başında 20 lira verenin 200 lirası olduğunu, 10 lira verenin ise sadece 10 lirası olduğunu göremiyorsanız, hep kaybedersiniz.” Çok severim bu örneği.
Cebinde çooooook 200₺ olan bir adamın, işyerindeki fiyat listesini sevdiği kadına hediye etmesi asıl ayıp bence.
ama yine de “bir insanın arkasından gülünmemesi” konusundaki hassasiyetiniz çok çok hoşuma gitti. Çok vicdanlı, çok dürüst bir insansınız. Tebrik ve teşekkür ediyorum.
ama geçtiğim her bir dalganın arkasındayım. Hak etmesin. Ne demek sabırsızlanma bekle hediyen var diyip, fiyat listesi flash bellek falan vermek??
evdeki tuvalet terliğini getirseydi? Bulaşık süngeri eski diş fırçası falan getirseydi?
ayrıca evet tek bir gül yeter demesi mecazen, tabii ki buket getirmeli. Atla deve değil ya