• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Suyu fazla içince daha çabuk kilo veriliyor hemde fazla su içtiğim zaman fazla açlık hissetmiyorum sende öylemisin

Tebrik ederim arkadaşım :KK9:gitsin kilolar artık seninde verdiğini anlıyolardır 5 kilo gitti dimi

teşekkür ederim evet 5kilo gitti :) harika bi duygu şimdiden çoğu etegim eskisine gore bol gelmeye başladı hele bide 55 olsam çok güzel olur .tam 5 kilomuz gitti çok şükür

Öğlen meyve kuruyemiş
akşam mantar yemeği 2 kaşık bulgur pilavı salata 1 dilim ekmek

annemlere geldim kahvaltıda patetes köfte kızarmış tı 7 8 tane patetes kızartması 3 köfte biraz kahvaltılık 2 dilim ekmek yedim bugün Mevlüt var yine geçen gittiğimde pilav ın yarısını kızıma yedirmiştim bugün de öyle yaparım daha sonrada bişey yemem heralde yersem yazarım

Bugün geç kalktiğım için kahvaltı edemedim
Öğlen
1 tabağa az bulgur pilav az yeşil fasulye
Yarim dilim ekmek
Az bisey tursu

Kahvaltımı geç yaptım bugün kızımın doğum günü akşam pasta yerim ama yarın kaldığımız yerden devam akşama kadar bişey yemek yok

Dün yazmadım ama bugün kaldığımız yerden devam inşaallah kahvaltıda
Akşam yaptığım yumurtalı ıspanak yemeğini yedim 1 tabak iki bardak şekersiz çay iki gündür biraz kaçırdım o yüzden ekmek yok:KK20:

isimsiz965 isimsiz965 nerdesin canım diyet nasıl gidiyor bi sıkıntı yok inşallah

Merhaba canım kusura bakma kav gündür yokum oglusum rahatsız bu ara biraz onun can sikkinligi var arada geliyorum yorumları okuyorum ama sıkıntıdan fazla kaciriyorum bu ara yemek deil ama abur cubur
Bu ara kendime engel olamıyorum sikintidan yiyip duruyorum çikolata falan ( canim sıkkin iken daha çok yerim ben ) kilom ayni gidiyor bi değişiklik yok :KK43: yarından itibaren yazarım menülerimi inşAllah sen ne yapıyorsun nasılsın

Merhaba canım kusura bakma kav gündür yokum oglusum rahatsız bu ara biraz onun can sikkinligi var arada geliyorum yorumları okuyorum ama sıkıntıdan fazla kaciriyorum bu ara yemek deil ama abur cubur
Bu ara kendime engel olamıyorum sikintidan yiyip duruyorum çikolata falan ( canim sıkkin iken daha çok yerim ben ) kilom ayni gidiyor bi değişiklik yok :KK43: yarından itibaren yazarım menülerimi inşAllah sen ne yapıyorsun nasılsın
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin bende iki gün bozdum ama sonra kaldığım yerden devam inşallah bekliyorum canım seni

Kahvaltıdan önce sirkeli ballı suyumu içtim kahvaltım sucuklu yumurta 1 domates 1 biber peynir
öğlen meyve biraz badem

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin bende iki gün bozdum ama sonra kaldığım yerden devam inşallah bekliyorum canım seni

Saol canim Allah razi olsun bende bugun kahvaltida
3 dilim ekmek
Az peynir
1 bardak az sekerli cay
Oglen yok

Aksam
Bu aksam yemek yemedim yarin sinav var bugun kendime hediye vericem biraz abur cubur yicem yemek yerine :)

Bugün kahvaltıda sucuklu yumurta kahvaltılık 3 dilim ekmek biber kızarttm ama elimi bile sürmedim akşam tavuk salata öğlen de çay kuruyemiş azcık abur cubur

Dun sınavın etkisiyle abur cuburu kaçırdım bakalım. Bugün tartı günü neler olacak :))

Merhaba :)
tartıldım bugün ve kilom 64.5
Yarim kilo verebilmişim sadece 1 haftada çünkü bu hafta abur cubur çok yerim malesef :$ sarem2015 sarem2015 Sen naptın tartıldın mi

Evet canım ben aynıyım vermemişim tebrik ederim canım seni bugün oruçluyum akşam iftarda ne yediğimi yazarım veremesek bile almamakta güzel

Back