Hosbuldum canim. Aynen alt gobek ve yan yaglar beni cildirtiyor.insallah en yakin zamanda gobegin bebekle dolarhosgeldin canm malesef bu gobek benimde sorunum ama benim alt gobek cok var ama ben de cocuk yok yinede gobek varr
allah biyuk canm sikma canini elbet olur vardir zamani ve hayirli gunu o yuzden daha olmamistir insallah burda seninde guzel haberlerini alcaz insallah aminnnnben yürüyüşten başka bişi yapamam hoplama zıplama korkuyorum bebek deniyoruz her ay bu ay ya olursa ya tutarsa diye hareket çok yapamıyorum regl günm 23 nisan inş bu ay bişiler olur kızlardua edin bana
simdilik bekarim ama ilerde evlenince anne olmak cok istiyorum ❤Hosbuldum canim. Aynen alt gobek ve yan yaglar beni cildirtiyor.insallah en yakin zamanda gobegin bebekle dolar
Insalah Rabbim gönlüne göre versinben yürüyüşten başka bişi yapamam hoplama zıplama korkuyorum bebek deniyoruz her ay bu ay ya olursa ya tutarsa diye hareket çok yapamıyorum regl günm 23 nisan inş bu ay bişiler olur kızlardua edin bana
inşallah olur cnm sabır lütfenben yürüyüşten başka bişi yapamam hoplama zıplama korkuyorum bebek deniyoruz her ay bu ay ya olursa ya tutarsa diye hareket çok yapamıyorum regl günm 23 nisan inş bu ay bişiler olur kızlardua edin bana
Ovv yanlis alinti yapmisimsimdilik bekarim ama ilerde evlenince anne olmak cok istiyorum ❤
güzelGünaydın,
Sabah 1 fincan kahve, yarım saat yürüyüş.
Öğlen iki haşlanmış yumurta, ıspanak. 1 Domates .
Ovv yanlis alinti yapmisim
cok saol canm deniycem bu hareketlerialt karın hareketleri sizler için
bol bol su iç hatta çubuk tarcin at suyuna ki tatli krinizini atlabilesin canm su cok icince bisey yeme istegin gider hergun daha tatli seyler yememeye başlarsin
Tarçınlı su iç hep zencefil zerdeçal ye hatta kokla
Yeşilçay da etkili iştah kesmede
Ben dun sabah 65.5 ciktim ama bu sabah 63.8 ciktim bir anda abur cuburu kesince vicut sasirdi herhalde. Boyum 1.70 yasim 21. Hedefim de simdilik 59 verdikce hedefimi degistiricem en buyuk hedefim de 54. Yani 10 kilo civari vermem lazim. Azimli ve aktif olucam merak etme canim bu siteye de diyete destek olucak birbirimizi motive edecegimiz arkadaslar bulmaya geldim zaten
Merhaba hanimlar bende size katiliyorum.1.65 boy 60 kilo 2 cocuk annesiyim 2.dogumda gobek kaldi malesef. eylule kadar sikilasmam ve gobek eritmem lazim. Sabah ilk sayfadaki hareketleri yaptim. Turk kahvesi ve kiraz copu cayi ictim... vakit buldukca bildirim yapacagim. Egzersizler icin motivasyona ihtiyacim var .
hosgeldin canm malesef bu gobek benimde sorunum ama benim alt gobek cok var ama ben de cocuk yok yinede gobek varr
ohh afiyet olsun bende dün boyadım aslında renk tutturamadım 3 gündür üst üste boyadım küllü sarı istiyorumMerhaba kizlar Nasılsıniz. Pazar a gittim geldim sacimi boyadım. Kahvemi içiyorum.