- 14 Aralık 2017
- 2.502
- 4.534
- 46
Bu arada 40 dk da yurudum pazar yolu uzun baya tempolu yurudum
süper cnmKahvaltı 2 has yumurta az peynir 2 koz biber cay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada 40 dk da yurudum pazar yolu uzun baya tempolu yurudum
süper cnmKahvaltı 2 has yumurta az peynir 2 koz biber cay
Aha bende onu istiyorumohh afiyet olsun bende dün boyadım aslında renk tutturamadım 3 gündür üst üste boyadım küllü sarı istiyorum
palette nin küllü sarısı çok başarılı en son onu denedim ama exellence değil diğer küçük kutusuAha bende onu istiyorum
Küllü kumral yaptım suan bir boyama sonrası kuaför boyicak son halini alacak. Eşimin geleceği sıra son boyayi yaptiracam. Benim boyadigim sarı çok büyük gösterdi beni. Kuaför sonrası çok güzel olacak amapalette nin küllü sarısı çok başarılı en son onu denedim ama exellence değil diğer küçük kutusu
Olur tabikikızlar kaç kişi olduk bilmiyorum ama ilk sayfaya liste oluşturmicam herkes her cuma tartılıp profilinde güncellesin ve burada belirtsin haftanın birincisine kupa kaldıralım
Off bende de kabızlık sıkıntısı varya oluyorum sabah kostur kostur pazara gidip sebze aldım bol bol.akşama bişi yememem lazımmmm bende 2 gündür kabızım su içiyorum bol bol ama şişlik var
bende kayısı var taze onu yicem ama oda gaz yapıyor sonra çocuk gibi gaz sancısı çekiyorum yaaOff bende de kabızlık sıkıntısı varya oluyorum sabah kostur kostur pazara gidip sebze aldım bol bol.
Su en iyisi. Ye ya en azından kabızlık siskinliginden iyidirbende kayısı var taze onu yicem ama oda gaz yapıyor sonra çocuk gibi gaz sancısı çekiyorum yaa
Hosbuldum tesekkur ederim canimhosgeldin canm boyun super o boya o kilo fazla kotu durmuyordur tabi insan kendini nasil mutlu gormek isterse oyle olmali
iyiyiz cok sukur tatlim sen nasilsiniz bende bayram yigunlugu ve kaçamaklari birakirsam tam anlmiyla basliycam bakalimMerhaba kizlar Nasılsıniz. Pazar a gittim geldim sacimi boyadım. Kahvemi içiyorum.
cok fazla yesillik ve meyveye dadanma yoksa vucut ve irade birakir o zamanda tatli ve yasakli seylere yönelersinHosbuldum tesekkur ederim canim
Bugun sabah kahvaltida bir yesil elma yedim 3 bardak cay ictim (aralarinda zaman birakarak). Simdi de oglen yemegi olarak bir yesil elma daha yiyecegim aksama da salata yiyecegim hayatimdan unlu mamulleri ve sekeri cikartmaya calisiyorum ki benim sekersiz pogacasiz gunum gecmezdi, irademi saglam tutmaliyim :)