ben sadece yoğurt yedim zencefil tarçın zerdeçal kattım iki kayısı yedim barsaklar için kabızlık yaşıyorum cnm bi dur demen gerek bencegünaydın kızlar dün sabah ve öğlen iyi geçti ama akşam yine fiyasko oturduk eşimle bir tabak makarna 4 tane nugget yedim salata ve ekmek kaçırdım vala yemeğe zor oturdum akşam elim ayağım esti ya şeker var yada bayram yemesini vücut istiyor ye ye ,akşam aç kalabilen ben dün kalamadım elim ayağım titredi nerdeyse
o şekerler hele hiç olmamışbu sabah şekerli çay 2 küp şeker attım ve yine tambugday ekmeğine tost petibor büyüklüğünde ekmekler
teşekkürler sende mi bize katılıyorsun cnmGunaydin herkese diyetimin ikinci gunu sabah ve oglen icin yanimda iki tane yesil elma var aksam da ton balikli ve ya tavuklu salata yemeyi dusunuyorum herkese iyi gunler :)
teşekkürler sende mi bize katılıyorsun cnm
aktif ve azimli olacaksan tabi buyur cnm kendini tanıtırmısın boy kilo yaşEvet size katilmayi cok isterim canim ben de kilo vermeye ugrasiyorum
aktif ve azimli olacaksan tabi buyur cnm kendini tanıtırmısın boy kilo yaş
tamamdır ozaman sıkıntı yok cnm elimizden geldiğince birbirimizi motive ediyoruz günlük menü ve spor bilgisi paylaşıyoruz birbirimizin menulerini eleştiriyoruz uyarıda bulunuyoruz hepimiz inşallah hedefimize ulaşıcaz azimle ve sabırlaBen dun sabah 65.5 ciktim ama bu sabah 63.8 ciktim bir anda abur cuburu kesince vicut sasirdi herhalde. Boyum 1.70 yasim 21. Hedefim de simdilik 59 verdikce hedefimi degistiricem en buyuk hedefim de 54. Yani 10 kilo civari vermem lazim. Azimli ve aktif olucam merak etme canim bu siteye de diyete destek olucak birbirimizi motive edecegimiz arkadaslar bulmaya geldim zaten
sende hoşgeldin cnm inşallah motive edicez birbirimizi ben arada egzersizler paylaşıcam ama kendim en iyi hiit cardio ile veriyorumMerhaba hanimlar bende size katiliyorum.1.65 boy 60 kilo 2 cocuk annesiyim 2.dogumda gobek kaldi malesef. eylule kadar sikilasmam ve gobek eritmem lazim. Sabah ilk sayfadaki hareketleri yaptim. Turk kahvesi ve kiraz copu cayi ictim... vakit buldukca bildirim yapacagim. Egzersizler icin motivasyona ihtiyacim var .
hosgeldin canm boyun super o boya o kilo fazla kotu durmuyordur tabi insan kendini nasil mutlu gormek isterse oyle olmaliBen dun sabah 65.5 ciktim ama bu sabah 63.8 ciktim bir anda abur cuburu kesince vicut sasirdi herhalde. Boyum 1.70 yasim 21. Hedefim de simdilik 59 verdikce hedefimi degistiricem en buyuk hedefim de 54. Yani 10 kilo civari vermem lazim. Azimli ve aktif olucam merak etme canim bu siteye de diyete destek olucak birbirimizi motive edecegimiz arkadaslar bulmaya geldim zaten
ben yürüyüşten başka bişi yapamam hoplama zıplama korkuyorum bebek deniyoruz her ay bu ay ya olursa ya tutarsa diye hareket çok yapamıyorum regl günm 23 nisan inş bu ay bişiler olur kızlar
Hosbuldum canim. Ederiz mutlaka bu konuda hic suphem yok Cardio ya nefesim yetmiyor benimsende hoşgeldin cnm inşallah motive edicez birbirimizi ben arada egzersizler paylaşıcam ama kendim en iyi hiit cardio ile veriyorum
hosgeldin canm malesef bu gobek benimde sorunum ama benim alt gobek cok var ama ben de cocuk yok yinede gobek varrMerhaba hanimlar bende size katiliyorum.1.65 boy 60 kilo 2 cocuk annesiyim 2.dogumda gobek kaldi malesef. eylule kadar sikilasmam ve gobek eritmem lazim. Sabah ilk sayfadaki hareketleri yaptim. Turk kahvesi ve kiraz copu cayi ictim... vakit buldukca bildirim yapacagim. Egzersizler icin motivasyona ihtiyacim var .