- 14 Aralık 2017
- 2.502
- 4.534
- 46
aynen cnm bırakmak yok akşam sadece zerdeçallı zencefilli tarçınlı yoğurt yicemAynen birakma oglen cok yedim bugun bozuldu deme en buyuk yanlisi orda yapiyoruz 1 kase yogurt yedin mi dengelenir cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen cnm bırakmak yok akşam sadece zerdeçallı zencefilli tarçınlı yoğurt yicemAynen birakma oglen cok yedim bugun bozuldu deme en buyuk yanlisi orda yapiyoruz 1 kase yogurt yedin mi dengelenir cnm
Evet canım esim pirinç istedi. Akşam yemicem amaakşamada spora başlamak istiyorum
pirinç pilavımı cnm
83 le başladım. Şu anda 75 im. 2 bucuk aya 65 i görmek istiyorum. Yolum uzun dahaInsallah gelcek o gunler cnm senin kac kilo fazlan var
Afiyet olsun canim benim için arada yenen şeyler sıkıntı olmuyor.hani fasfood tarzı. Dengeleniyor. Yoksa bir süre sonra diyet sıkıyor insan aburcubura düşüyorKizlar oglen herkes pizza yedi
ben avuc ici kadar pizza
yaninda salata, domates bir de peynir yedim
1 cay bardak ev yapimi erik hosafi
Simdilik iyi ara ogun yapicam az findik ve sutlu kahve icicem
Cnm ne guzel 8 kilo keske bende versem ne guzel pes etmeyelim83 le başladım. Şu anda 75 im. 2 bucuk aya 65 i görmek istiyorum. Yolum uzun daha
Yoğurt ye enazindanÇay koydum şimdi icecegim eşimle. Akşam i pas geçtim bugün ikindi gibiydi pilav yedim çünkü.
Valla bazen motive düşüyor ne yalan söyleyim.
Küçük beden aldigim gömlek bana bakıyor suan heycanla içine gireceğim günü bekliyorum
bu ihe nin organik tam buğday ekmeği var ulaşabilen varsa , petibor büskivi ebatında ince dilim ama sabah tost yapıp yemiştim düşünün iki petibor arası kaşar gibi bişi oldu öğlen çok acıkmadım acayip tok tutuyor bilginiz olsun
bol bol su iç hatta çubuk tarcin at suyuna ki tatli krinizini atlabilesin canm su cok icince bisey yeme istegin gider hergun daha tatli seyler yememeye başlarsinBende bitürlü dizginliyemedm icimdeki tatli canavarni bu aralar hep abartilardaym gene birsürü aburcubur cikolata yedim napmaliyim su huyumu atabilmek icin aksama kadar iyi sonra patlak veriyor biyerde tutamiyorm kendmi
Tarçınlı su iç hep zencefil zerdeçal ye hatta koklaBende bitürlü dizginliyemedm icimdeki tatli canavarni bu aralar hep abartilardaym gene birsürü aburcubur cikolata yedim napmaliyim su huyumu atabilmek icin aksama kadar iyi sonra patlak veriyor biyerde tutamiyorm kendmi
iyi geceler tatlimBen sorunsuz atlattım günümü sadece öğlen kaçırdım akşam karışımlı yoğurt ve iki kaysi yedim bardakları calistirsin diye sabah bisey yemedim iki yeşilçay ictim bol su ve egzersiz çok şükür darısı diğer günlere inşallah herkese iyi geceler