düşmesin cnm o motivasyon düştümü yü-kselmiyo başaracaksın buna inanPaşa uyusun yürüyüş yapıcam kızlar dün bozdum aksam bugün telafi etmem lazım.motivem düştü biraz sanki kızlar.incecik olmayı cokkk istiyorum bunun için savaşmaya devam
teşekkür ederim cnmCok iyi gorunuyorsun canim masallah :)
neden motiveni duşüdün birgun bozmayla bişey olmaz gunler ve aylar var önunde birakmaPaşa uyusun yürüyüş yapıcam kızlar dün bozdum aksam bugün telafi etmem lazım.motivem düştü biraz sanki kızlar.incecik olmayı cokkk istiyorum bunun için savaşmaya devam
Kızlar benim diyet gitti yine maalesef eşim evde bugün o olunca ben de onunla yiyorum resmen sabote ediyo beni.Aslinda Karataya başlamak istiyorum tekrardan geçen yıl çok iyi kilo vermiştim Karatay ile beni tek zorlayan ekmek olmayışı ekmeksiz yiyince midem çok bulanıyor.
aleykum selam canm tatilin tadini cikar zaten dönunce başliycan bari kafan rahat olsun benim yerimede eğlenKizlar selam. Yeni topik hayirli olsun :) ben tatili biraz uzattim, cumartesi ya da pazar donuyorum istanbula. 10 gun deli gibi yedim ictim kac kilo cikicam meraktayimkesin 3 kilo falan almisimdir. Doner donmez sıkı bir diyet ve yuruyuse basliyorum.
Bu sanırım duygusal açlık oluyor benim de başıma çok geliyor maalesef karbonhidrat bağımlılığı da çok kötüAayyy ben hugun baya karbonhidrat beslendim hemde cuma oncesi neyse telafi etcem artik migdem disari firliycak gibi hissediyom neden yaptim bunu kendime bende bilmiyom
Göksun canımAa gercektenmi sevindim neresinden
Afiyet olsun canim.ya eşim geldi gitti ya o gidince boşluğa düştüm gibi. O yüzden sanırım. Toparlarim yine.küçük beden kıyafetler dolapta beni bekliyor.düşmesin cnm o motivasyon düştümü yü-kselmiyo başaracaksın buna inan
bende öğlene küçük tabak semizotu yeşilmercimek yemeği yedim küçük kase dondurma
Eşim gelip gidince boşluğa düştüm gibi.bırakmak yok tabi. Hepbirlikte çok güzel kilolar verecez inşallahneden motiveni duşüdün birgun bozmayla bişey olmaz gunler ve aylar var önunde birakma
anladim canim biraz duygusala baglamişiz ama yemeyle malesef gecmiycek muzik dinle gez disari cik iyi gelirEşim gelip gidince boşluğa düştüm gibi.bırakmak yok tabi. Hepbirlikte çok güzel kilolar verecez inşallah
merhaba cnm hoşgeldin tamam bekliyoruz dönüşte eğlenmene bak kilolar nasıl olsa giderKizlar selam. Yeni topik hayirli olsun :) ben tatili biraz uzattim, cumartesi ya da pazar donuyorum istanbula. 10 gun deli gibi yedim ictim kac kilo cikicam meraktayimkesin 3 kilo falan almisimdir. Doner donmez sıkı bir diyet ve yuruyuse basliyorum.
olsun cnm moral bozmak yok devam olmuşa çare yok bundan sonrasına bakKızlar benim diyet gitti yine maalesef eşim evde bugün o olunca ben de onunla yiyorum resmen sabote ediyo beni.Aslinda Karataya başlamak istiyorum tekrardan geçen yıl çok iyi kilo vermiştim Karatay ile beni tek zorlayan ekmek olmayışı ekmeksiz yiyince midem çok bulanıyor.
ben merkezGöksun canım
aynen cnm o kıyafetlere bak motive olAfiyet olsun canim.ya eşim geldi gitti ya o gidince boşluğa düştüm gibi. O yüzden sanırım. Toparlarim yine.küçük beden kıyafetler dolapta beni bekliyor.