- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
bencede kizil yakişiyir tabi sari da yakisiyodur bilememTeşekkürler kısa tekrar donucem kızıla yazın çok akıyor cunku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede kizil yakişiyir tabi sari da yakisiyodur bilememTeşekkürler kısa tekrar donucem kızıla yazın çok akıyor cunku
Küllü sarı istiyorum ona dönmeye calisiyorum cnmbencede kizil yakişiyir tabi sari da yakisiyodur bilemem
Anlaraya gelince seni bulucamBu arada beni iyice tanımış oldunuz
sevinirim cnm buyur gelAnlaraya gelince seni bulucam
Canimsin.Dikimevinde ablam oturyor. Bir orayi biliyorum sadece.sevinirim cnm buyur gel
çok zor tatlım ama inşallah sen başarırsınKizlar gelecek hafta tatile cikicaz. Umarim fazla abartmam oralarda. Kafa rahatlaticam diye vucut alip basini gitmez insallah
bana tam ters yönde ve çok uzak ben eryamandayım iş yeri sincandaCanimsin.Dikimevinde ablam oturyor. Bir orayi biliyorum sadece.
ayy sen 40 yasindayim zayiflamaya calisiykm falan diyince gozumde cok farkli biriydin maşallahin var benden gençsin canm ben seni gordukten sonra 40 benim diyorumBu arada beni iyice tanımış oldunuz
canim cok iyisin ben senin gibi olsaydim simdiye diyeti birakmistim valla ne yalan soyliyimEki Görüntüle 2159286
buda tam boy :)) ama 61 kg daydım şubatta
ayy gerçektenmi çok mutlu oldum cnm teşekkürler sen daha genç ve güzelsindirayy sen 40 yasindayim zayiflamaya calisiykm falan diyince gozumde cok farkli biriydin maşallahin var benden gençsin canm ben seni gordukten sonra 40 benim diyorum
bende bacak problemi var bide bırakınca hemen 67 oldum bakcanim cok iyisin ben senin gibi olsaydim simdiye diyeti birakmistim valla ne yalan soyliyim
saol canmayy gerçektenmi çok mutlu oldum cnm teşekkürler sen daha genç ve güzelsindir
aynen haftaya öyle denerimaslinda sabah kahvaltini iyi yapsan oglen neysede aksami az dengelesen daha iyi olur çunki sabah az yiyince gunun ilerleyen sattlerinde gozun donuyor ve yemege saldiriyosun
Cok iyi gorunuyorsun canim masallah :)Eki Görüntüle 2159286
buda tam boy :)) ama 61 kg daydım şubatta