Eşler zaten anami zi aglatiyor.benimkide geldi gitti midem çıktı yine.yarın tartida arti gorebilirim yaniAksam yemegimi abarttim galiba. Hep esim yuzunden ama. Yemege et kavurmus. bir dilim beyaz ekmekle et kavurmasi yanina dabir bardak fanta ictim. Sofradan kalkinca cok pisman oldum.
Benim eylulun ortasina kadar vermem lazim. Ama her ay 2 kilo vermek istiyorum. Temmuz sonu 1 kilo diger aylara 2 kilo insallahKızlar herkes kendine bir hedef belirlesin. Benim ilk hedef temmuz 2 si. Kısa vadeli hedefler diri tutar bizi
Ohh ne guzel .Merhaba arkadaslar bugunki menumu paylasayim
Sabah 2 salatalik 1 bardak cay
Oglen 1 yesil elma
Aksam ton balikli peynirli salata 1 bardak kola zero
Herkese iyi diyetler :)
Her ay 2 kilo az değilmi canım. Temmuz için biraz daha yüksek tut hedefi.yada senin fazla kilon yokBenim eylulun ortasina kadar vermem lazim. Ama her ay 2 kilo vermek istiyorum. Temmuz sonu 1 kilo diger aylara 2 kilo insallah
55 i gorsem yeter diye dusunuyorum. Benim amacim daha cok sikilasmak. 50 ye dussem fena olmaz ama bu seferde cok zayif olursam oda sikinti. Kizlik zamanimda 48 49 dum. Bacaklarim dolgun gozuksun diye yaz kis 2 kat corap giyerdimHer ay 2 kilo az değilmi canım. Temmuz için biraz daha yüksek tut hedefi.yada senin fazla kilon yok
Aynaya baktığında kendini nasıl mutlu hissedeceksen o kiloya sabitle kendini o zaman.zayifladikca kendini nasıl begendigin çıkar zaten. Bende çok zayıf kuru olmaktan yana değilim sahsen55 i gorsem yeter diye dusunuyorum. Benim amacim daha cok sikilasmak. 50 ye dussem fena olmaz ama bu seferde cok zayif olursam oda sikinti. Kizlik zamanimda 48 49 dum. Bacaklarim dolgun gozuksun diye yaz kis 2 kat corap giyerdimcok cirkin olurum diye de korkmuyor degilim
Lahmacunu yemesem iyiydi cnm gerçi ellerimle yaptım çok canım çekti hazır olsa yemezdimEe bu menüde bişey yok ki.ayran sisirmistir
Fanta içmesen iyiymis cnmAksam yemegimi abarttim galiba. Hep esim yuzunden ama. Yemege et kavurmus. bir dilim beyaz ekmekle et kavurmasi yanina dabir bardak fanta ictim. Sofradan kalkinca cok pisman oldum.
Merhaba arkadaslar bugunki menumu paylasayim
Sabah 2 salatalik 1 bardak cay
Oglen 1 yesil elma
Aksam ton balikli peynirli salata 1 bardak kola zero
Herkese iyi diyetler :)
Bunu guzel soyledin. 50 olsam tam genclik halime gelirim ve daha mutlu olurum. Kendime ozaman bakimlar yapmak icinde bir amacim olur. 2. Cocuktan sonra baya saldim kendimi cunku. Bu durumdan hic memnun degilim.Aynaya baktığında kendini nasıl mutlu hissedeceksen o kiloya sabitle kendini o zaman.zayifladikca kendini nasıl begendigin çıkar zaten. Bende çok zayıf kuru olmaktan yana değilim sahsen
Yok yaaa o lahmacun la bişey olmaz. Yarın sporunu yap tamam dirLahmacunu yemesem iyiydi cnm gerçi ellerimle yaptım çok canım çekti hazır olsa yemezdim
En cokta buna sinir oldum. Ictigim sular bugun bosa gitti.Fanta içmesen iyiymis cnm
Aynen kadın dediğin kendine bakmalı önce kendini mutlu et sonra ailen mutlu olur zatenBunu guzel soyledin. 50 olsam tam genclik halime gelirim ve daha mutlu olurum. Kendime ozaman bakimlar yapmak icinde bir amacim olur. 2. Cocuktan sonra baya saldim kendimi cunku. Bu durumdan hic memnun degilim.
Bende öyleyim. Önce kilo verip sonrası gardrop u yenilicem inşallahBunu guzel soyledin. 50 olsam tam genclik halime gelirim ve daha mutlu olurum. Kendime ozaman bakimlar yapmak icinde bir amacim olur. 2. Cocuktan sonra baya saldim kendimi cunku. Bu durumdan hic memnun degilim.
Aynen kadın dediğin kendine bakmalı önce kendini mutlu et sonra ailen mutlu olur zaten
Ayy evet bende bendeBende öyleyim. Önce kilo verip sonrası gardrop u yenilicem inşallah
Aynen kadın dediğin kendine bakmalı önce kendini mutlu et sonra ailen mutlu olur zaten