Hedef zayıflamak buyrun azimli bayanlar

Kızlar inşallah 2 ay sonra dolaptakı küçük beden elbiselere girer size resim atarım. O günleri görürüm inşallah. 65 li kilolara hiç inemedim 68 i görmüştüm en fazla.inşallah bu defa basaricam :dua:
o resmi sabırsızlıkla bekliyoruz cnm sen başarırsın azimlisin güveniyorum sana

Mrb kizlar bugun hic gelemedm yogun birgün gecirdm temizluk ev isi falan anca oturdm.

Menüm
Kahveyle günü actm öglen 2 gbi 1 kase bamye yemegi 1 caybardagi kefir ictm aksamüzeri 1 kase kabak corbasi 1 kepce semizotu yemegi 1 dilim patatesli börek ve salata yedm. Meyveyle gün0 kapatmayi planliyorm insallah

Kızlar inşallah 2 ay sonra dolaptakı küçük beden elbiselere girer size resim atarım. O günleri görürüm inşallah. 65 li kilolara hiç inemedim 68 i görmüştüm en fazla.inşallah bu defa basaricam :dua:
icimden bir ses başarcağini soyluyor canm

Kızlar tabanim ağrıyor.yarın oğlumu hastaneye goturecem kulağını cekistiriyor dün gece ağlayarak uyandı kaç kere kuzucum. Hastaneye de yürüyerek gidip gelicem.

Ben akşamı kaçırdım valla 3 orta boy lahmacun soğan pervazı 1 bardak ayran ama patlicam bi yere sığamıyorum ve yarın cuma :kızgın:
Önce kendimden sonra sizlerden çok özür dilerim bugün çok yorgunum sporda yok biraz rahatlayım günün hareketlerini yapicam

Ben akşamı kaçırdım valla 3 orta boy lahmacun soğan pervazı 1 bardak ayran ama patlicam bi yere sığamıyorum ve yarın cuma :kızgın:
Önce kendimden sonra sizlerden çok özür dilerim bugün çok yorgunum sporda yok biraz rahatlayım günün hareketlerini yapicam
Ee bu menüde bişey yok ki.ayran sisirmistir

Olur oyle bende bugun ki aksami abarttim malesef yapariz sporlari azicik eritirz:işsiz:

Back