- 14 Aralık 2017
- 2.502
- 4.534
- 46
Kızlar 40 dk yürüyüş yaptım ohh bee şöyle kendime geldim bir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar 40 dk yürüyüş yaptım ohh bee şöyle kendime geldim bir
Duygusal acliktoparlarim Allah in izniyleanladim canim biraz duygusala baglamişiz ama yemeyle malesef gecmiycek muzik dinle gez disari cik iyi gelir
o resmi sabırsızlıkla bekliyoruz cnm sen başarırsın azimlisin güveniyorum sanaKızlar inşallah 2 ay sonra dolaptakı küçük beden elbiselere girer size resim atarım. O günleri görürüm inşallah. 65 li kilolara hiç inemedim 68 i görmüştüm en fazla.inşallah bu defa basaricam
İnşallaho resmi sabırsızlıkla bekliyoruz cnm sen başarırsın azimlisin güveniyorum sana
neden kizz
icimden bir ses başarcağini soyluyor canmKızlar inşallah 2 ay sonra dolaptakı küçük beden elbiselere girer size resim atarım. O günleri görürüm inşallah. 65 li kilolara hiç inemedim 68 i görmüştüm en fazla.inşallah bu defa basaricam
Ağzından bal damliyoricimden bir ses başarcağini soyluyor canm
Geçmiş olsun cnm haberdar etKızlar tabanim ağrıyor.yarın oğlumu hastaneye goturecem kulağını cekistiriyor dün gece ağlayarak uyandı kaç kere kuzucum. Hastaneye de yürüyerek gidip gelicem.
Gecmis olsun canimKızlar tabanim ağrıyor.yarın oğlumu hastaneye goturecem kulağını cekistiriyor dün gece ağlayarak uyandı kaç kere kuzucum. Hastaneye de yürüyerek gidip gelicem.
Ee bu menüde bişey yok ki.ayran sisirmistirBen akşamı kaçırdım valla 3 orta boy lahmacun soğan pervazı 1 bardak ayran ama patlicam bi yere sığamıyorum ve yarın cuma
Önce kendimden sonra sizlerden çok özür dilerim bugün çok yorgunum sporda yok biraz rahatlayım günün hareketlerini yapicam
Olur oyle bende bugun ki aksami abarttim malesef yapariz sporlari azicik eritirzBen akşamı kaçırdım valla 3 orta boy lahmacun soğan pervazı 1 bardak ayran ama patlicam bi yere sığamıyorum ve yarın cuma
Önce kendimden sonra sizlerden çok özür dilerim bugün çok yorgunum sporda yok biraz rahatlayım günün hareketlerini yapicam