Afiyet olsun cnm sporu ihmal etme bende öğlen eve geldim daha yeni oturdum çok yoruldum şimdi az dinleniyorum sonra spor insallahKızlar öğlen 1 tabak bamya 1 yrsilbiber yedim. Spor yapamadım henüz. Oglusu uyuttum Yigenim geldi. Yürüyüş yapamadım.
Çok önemli ya. Oglani arabasına koyup çıkayım yürüyüşe diyorum 15 dk sonra sıkılıp burnumdan getiriyor arabadan atmaya çalışıyor hep kendini.sinir küpü olmuş halde dönüyorum eveAfiyet olsun cnm sporu ihmal etme bende öğlen eve geldim daha yeni oturdum çok yoruldum şimdi az dinleniyorum sonra spor insallah
Çubuk kraker deyip geçme cnm kalorisi ve tuzu yüksekŞekersiz çay ve çubuk kraker yedim akşama inşallah tavuk salata yapıcam
Evde leslie yap ozaman ben yarim saat cardio yaptım akşama günün egzersizlerini yapicamÇok önemli ya. Oglani arabasına koyup çıkayım yürüyüşe diyorum 15 dk sonra sıkılıp burnumdan getiriyor arabadan atmaya çalışıyor hep kendini.sinir küpü olmuş halde dönüyorum eve
Kızlar akşam 1 tabak bamya 4 kasik makarna. Sonrada yigenimle 45 dk yürüyüş yaptım. Küçük yigenimde gelince benimki huysuzlanmadi. Bugün Spor yapamasaydim çok uzulecektim.
Selam kizlar bu aksam hindi etli salata ve bir kase patlicanli yogurt yedim :) 2 bardak da sekersiz limonata ictim.
Gece de turk kahvemi icecegim herkese iyi diyetler :)
Kahvaltıdan 1 saat sonra oğlumu uyutup Leslie 3 mile yaptım ben de öğlen kakaolu proteinli süt ile 3 kaşık yulafı pişirip yedim akşam yemeği olarakta taze börülce yemeği ile biraz arpa şehriye pilavı yedim.
daha guzel işte biraz çalişti hiç olmassabir dahada toöööbaaaaa sabah aç karnına kayısı tam 3 kere tuvalete çıktım yetmezmiş gibi gaz sancısı çektim halada çekiyorum türk kahvesi içtim geçmedi , aksamda patates haşlama yada muz yerim kessin bağırsak hareketimi ölüüm ölümmm valaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?