Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzlar motive olmak için sürekli ağır yaşamları izliyorum
Nörek canim sen noruyon ben bizim ahaliye yemek hazirliyorum. Onlara makarna banada bulgur koftesi kayserilimisin buaradaNoruyonuz canlar.
Kendimi viktoria secret mankeni hissediyorum onları izlerkenAynen süper oluyor insan binlerce kez sükür ediyor haline :)
Yarin kesinlikle leslie yapmayi planliyorm beni cok iyi forma sokuyor inceltiyor kilo vermesem bile fark oluyor :)
Benim icin gayet etkili iyi ki burdayim diyorum. Saglikli zayiflamalarimiz sikilasmalarimiz oldukca daha da motive olucaz eminim. Birbirimizin verdigi kilolari ogrendikce mutlulugumuz artacak inaniyorumbkusur da nedemek baskanim hayatima giren iyikilerimdensinKızlar topigimiz motivasyonda etkili oluyor mu size yani ben mutluyum durumdan eksik olan yapmamız gereken bisey varmi konu açan kişi olarak elimden geleni yapıyorum ama kusurum varsa affola
vericez ve basaricaz cnm teşekkürler güzel düşüncen içinBenim icin gayet etkili iyi ki burdayim diyorum. Saglikli zayiflamalarimiz sikilasmalarimiz oldukca daha da motive olucaz eminim. Birbirimizin verdigi kilolari ogrendikce mutlulugumuz artacak inaniyorumbkusur da nedemek baskanim hayatima giren iyikilerimdensin
Sigarayi birakmayi hic dusundunmu canim?Işi yeni bitirdim çay sigara keyfisi yapıyorum ufak oglusu uyutucam birazdan
Bıraktım kaç kez en son bıraktım bir ayda 5kg aldım eşim de içince çok zorSigarayi birakmayi hic dusundunmu canim?
Yok canim neden.Nörek canim sen noruyon ben bizim ahaliye yemek hazirliyorum. Onlara makarna banada bulgur koftesi kayserilimisin buarada
Kızlar topigimiz motivasyonda etkili oluyor mu size yani ben mutluyum durumdan eksik olan yapmamız gereken bisey varmi konu açan kişi olarak elimden geleni yapıyorum ama kusurum varsa affola
Kendimi viktoria secret mankeni hissediyorum onları izlerken
Teşekkürler cnm bence artı olmaz iyi gidiyorsun olsada sıkıntı değil gidecek o kilolar başka yolu yok kilolar mi inatçı biz mi gösterelimBence cok iyi motive oluyor paylasilanlar da fikir oluyor günlük menüler falan mesela :) ve hep yeni bilgiler oldugu icin güncelleyici. Hele o spor hareketleri süper oluyor daha ne yapicaksin canim. Bence kilo vermeler basladikca dahada iyi olucak. Ben bu hafta artiyla baslicam sanirim ama
Bende birakmayi cok istiyorum dedigin gibi eşim icince olmuyor zor malesfeBıraktım kaç kez en son bıraktım bir ayda 5kg aldım eşim de içince çok zor
Noruyonuz diyinceYok canim neden.