- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 27
Saol canım benim ♡ kendi kendıme oldum baktım yasıtlarım çıtı pıtı ben kılolu yaşım daha 21 olucak öyle karar aldım diyeteMasallah ne güzel helal olsun.. boyle motive olmadiniza etken ne oldu
Aynen canım sabah ac karnına ip ve plank sabah kahvaltısından sonra bisiklet 55dakka akşam yemeğinden sonrada 83 dakka biniyorumSporu hergun ayni saatte mi yapiyorsunuz
Tamam canımKızlar yarindan itibaren menumu paylasicam bende
Zordur tabıya kolay gelsın canımSlm kızlar tatil dönüşü evi toparlamak ne kadar zor yarında işbaşı maratona devam
Günaydın afıet olsun canım bn spor yapıcam kahvaltı daha var öğlen yapıorum ben 11 12 gibiGunaydinlarrrr.... sabah ac karnina su icildi miii (kahvaltıdan yarim saat once). Ben ictim 0.5 pet şişelerden bitane.. karatay diyetine gore de kahvaltimi ettim aksami bekliyorum herkese kolay gelsin :)
Afiet olsun cnmda pide yerıne sağlıklı bısıler yesen daha ii olurduslm kızlar sabah hiçbişey yemedim öğlen yarım kıymalı pide yedim akşama semizotu yapıcam regl oldum azönce heryerim kırık gibi ağrıyor
Kilo bildirimi
Cuma :77.200
Bugün pazartesi: 74.400
Fark: 2.800
Regl yeni bitti ve vc çıkmış halimle
:) noldu kız
günaydın kızlar kilo vermede yeni bir çığır açıyon cnm ondan :):) noldu kız
1 öncesi sonrası yapıyım :)
Gunaydın cnm yok ya netten bakıorum ole 100 ustu kılo veren çoğu insan benim gibi zayıflamış spor yapmayanlar bilegünaydın kızlar kilo vermede yeni bir çığır açıyon cnm ondan :)
eşimin askerliği bitsin ilk iş eliptik aldırıcamGunaydın cnm yok ya netten bakıorum ole 100 ustu kılo veren çoğu insan benim gibi zayıflamış spor yapmayanlar bileçok anormal deıl aslnda 70 80lerden baslamadım sncta
bir an önce toparlanbeni motive edicek bişey kalmadı tatilde bitti tekrar maraton başladı hala düzenimi oturtamadım
ende çok istiyorum ama olmuyor cnm ya tailden çok yorgun döndüm eve geldim sürekli i,şi koşturmaca işe küçük oğlumla geliyorum onla hiçbişey yapamıyorumbir an önce toparlanbenim hem düğün var hem eşim izne geliyor düğün gün belli değil bu hafta belli olucak ama ay sonu büyük ihtimalle.acayip hırs yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?