Ohh ne güzel yapmışsın bana gelenler oluyor bugün son kafile. Akşam çıkarım yürüyüş e. Yarından itibaren file vermeden devam inşallah.İnşallah olursun canım biraz kendini sıkarsan ben ınanıorum ♡
Bende bugün 500 ip atladım 10 dakka plank 50 dakka bısklet bırazdan gene bınıcem 80dakka aksamada dısarı cıkıoruz ailecek bol bol yuruyıcem :) bugün spor uçuyor
Hahahah oyle bakanlar işte bize motıvasyon oluyor sağolsunlarOhh ne güzel yapmışsın bana gelenler oluyor bugün son kafile. Akşam çıkarım yürüyüş e. Yarından itibaren file vermeden devam inşallah.bazıları böyle kaldı beni görünce çok keyif aldım o bakislardan
Merhaba kızlar evime döndüm çok şükür kuz bu ne ya nasıl veriyorsun böyle normal değil buGeçen cuma: 85.300
Bu cuma: 77.200
Pazartesi:82.100
Fark: -4.900 pazartesiden cumaya
Fark: -8.100 cumadan cumaya
Bu hafta reglim ama yinede hedefe yaklaştım iyice :) ♡
Hgeldın çok sukurya çok ozledım ♡Merhaba kızlar evime döndüm çok şükür kuz bu ne ya nasıl veriyorsun böyle normal değil bu
Çok ama çok fazla hiç normal değil cnm senin için korkuyorumHgeldın çok sukurya çok ozledım ♡
Canım geçen hafta ödem vardı wc cıkamamısdım bu hafta regl oldum sporu arttırdım proteini arttrdm ödem gitti ondan bukadar kılo kaybı oldu
Canım bılmıorum ıstahta yok pek bazen kahvaltı yapmıorum canım hç ıstemıo aksam yıyom kesınde sabah bazen 1 nektari yıyom istah olmazsa hiçÇok ama çok fazla hiç normal değil cnm senin için korkuyorum
Mutlaka kas oranına baldır çünkü bu normal bi durum değil hemsireyim bende ondan diyorumCanım bılmıorum ıstahta yok pek bazen kahvaltı yapmıorum canım hç ıstemıo aksam yıyom kesınde sabah bazen 1 nektari yıyom ishal olmazsa hiç
Bayramdan sonra eczanede tartılıcam kas ve yağ oranı için kötü kılo versem sıkılasma olmaz etler sıkılasdı baya ölcüde aldm baya deısım var
Gider canım bırbırmıze destek motive olursak tek derdimiz kılo olsun o kolay yeni aldın kılo daha çabuk gıderBen yarın sabah tartılıp bildirim yaparım çok artıdayım ya davul gibiyim resmen bide regl olacam onunda şişliği var off nasıl gidecek bunlar basa döndüm yibe
Tamam canım bayramdan sonra baktırıcam hemen hem ona hem kan degerlerımeMutlaka kas oranına baldır çünkü bu normal bi durum değil hemsireyim bende ondan diyorum
Inşallah cnm senin kadar hızlı olamam tabi çünkü hipotiroidi hastasiyim ben ilaç kullaniyorumGider canım bırbırmıze destek motive olursak tek derdimiz kılo olsun o kolay yeni aldın kılo daha çabuk gıder
Çok iyi olurTamam canım bayramdan sonra baktırıcam hemen hem ona hem kan degerlerıme
Amin cnmInşallah cnm senin kadar hızlı olamam tabi çünkü hipotiroidi hastasiyim ben ilaç kullaniyorum
Çok iyi olur
Teşekkür ederim inşallah cnmAmin cnm
Yavaş ver sıkıntı deıl canım verebılıorsun sonuçta yaparsın sen ben sana ınanıorum ♡
Aslında dıyetısyene gtmek ıstıorum bu kas yağ su oranını düzenli takip edip önlem alabilmek için ama göndermezler kılo verıorum dıe gerek yok dıceklerÇok iyi olur
Inşallah cnm doğru olduğundan emin ol tartininKana sağlık ocağından baktırıcam tartıyıda ölçüm yapan bı eczaneden inşallah
Amin cnm ♡Teşekkür ederim inşallah cnm