- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 27
Cok saol canım ♡ spor sıkı yemek de az gidior canımcanım benım senı tutabılene aşk olsun:) bu ne hız maşallah
gözünü seveyım bünyene dıkkat et çok az gıda alıp çok fazla spor yapıyosun..
bıraktıgın anda geri alabılrsın o yüzden istediğin kiloya ınmeden bırakma diyetini..
İnşallah canım ben bayramda aynı şekilde spora devam menulerde deısmıcek kendimi tutucam inşallahBende bayrama 70 i ucundan da olsa gördüm. Çok şükür...bayramı hasarsiz atlatmak lazım. İkinci hedefe de ulaştım sıra 65 hedefine inşallah
İyi bayramlar sanada canım inşallah cümlemize ♡İyi bayramlar herkese sağlıkla mutlulukla huzurla dolu bir bayram olsun
70.7 ile bayram a girdimde aman kimse bana zayiflamissin falan demedi yaİnşallah canım ben bayramda aynı şekilde spora devam menulerde deısmıcek kendimi tutucam inşallah
Sen kac kılosun suanda
Aynen canım yeme zaten tut kendını mukafatını alıcaksın merak etme ♡70.7 ile bayram a girdimde aman kimse bana zayiflamissin falan demedi yadün duzenim bozuldu da bugün toparlicam inşallah. Pasamda hasta bayram burnumdan geldi yine. Bayram dan 10 gun sonra eşim geliyor kaynim in düğünü var 68 olaydım iyiydi. Şeker orucu na başladım bugün. Düğüne kadar seker yok. Her türlü seker makarna pilav vs.
Dikkat et canım frenle biraz çok olmadan dön vermesi kolay olsun özledim valla kimsecikler yok burda sıkıldım tek kalmaktan herkez gelsınde eski duzenımıze dönelim artık ♡Merhaba kızlar herkese iyi bayramlar cuma eve dönüş inşallah ama sistim davul gibi artı 3 kesin varım neyse evime ulaşınca tam gaz devam öpüyorum sizleri
Selam canım ben çok şükür hiç bozmadım sporlar tam aynen devam :)Selam kızlar nasil geciyor bayram. Ben ilk gün bozdum ama sonra toparladim. Esim eylül 10 unda burda inşallah cokk heycanliyim
Bayram sonu yürüyüş e ağırlık vericem inş. Gelen giden de biter eşim gelene kadar 68 olaydim iyiydiSelam canım ben çok şükür hiç bozmadım sporlar tam aynen devam :)
Allah kavuşdursun canım inşallah ♡
İnşallah olursun canım biraz kendini sıkarsan ben ınanıorum ♡Bayram sonu yürüyüş e ağırlık vericem inş. Gelen giden de biter eşim gelene kadar 68 olaydim iyiydi