Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım evdekı doğru kızımı doğru tartıor ama bılemıom emin dilim en iisi eczanede tartılmak oran içinInşallah cnm doğru olduğundan emin ol tartinin
Gorusuruz cnm kgelsınBiraz iş yapayım ben cnm gorusuruz
Olur canım hgeldın ♡Kızlar uzun süre sonra tekrar katıldım kadınlar kulübüne.. sezeryan sonrası kilolarimi veremedim bende 69 kiloyum. 60 kilo olmam lazım ama kendi basima olunca diyet bozuyorum sizinle birlikte tekrar başlayacağım destek olalim birbirimize hergun soralim olur mu
Hg cnm inşallah yaş ve boy kactiKızlar uzun süre sonra tekrar katıldım kadınlar kulübüne.. sezeryan sonrası kilolarimi veremedim bende 69 kiloyum. 60 kilo olmam lazım ama kendi basima olunca diyet bozuyorum sizinle birlikte tekrar başlayacağım destek olalim birbirimize hergun soralim olur mu
Bünye şaşırmıştır düzene oturur cnm limonlu suyun hicbir zararlı etkisi yokHosbuldum günaydınlar sabah iki bardak ılık suyumu ictim yarim saat sonrada kahvaltıya baslayacagim..sizlere bisey soracagim onemli aslinda limonlu su ictim bi ay boyunca ve inanilmaz fayda gordum cildim kilolar odem vs ama adet duzenim bozuldu uzerine birde yumurtlama gununde akintim olmadi basina gelen var mi endişe etmeli miyim?
Cuma günü tartılma dım canım. Arefe günü 70.7 çıktım doğru hatirliyorsamasya_01 sen bu hafta kaçtın cnm
Sporlar btti az dışarıda isim vardı yuruyusde yapdım biraz yeni oturdum dınlenıorum suan :)Selam kızlar napiyorsunuz? Benim paşa uyuyor yemek hazır. Akşam ustu yürüyüş yapıcam inş.
Verirsin canım üzülme keske benim 6 kilo verecegım olsa :)Ben tartıldım artı 3.5kg
Yanı 66.5kg
Ben sirkeli su içiyorum onun daha ıyı olduğunu duydum onu dene istersen ama lımondan bi sıkıntı olacağını sanmam alısınca düzelir cnmHosbuldum günaydınlar sabah iki bardak ılık suyumu ictim yarim saat sonrada kahvaltıya baslayacagim..sizlere bisey soracagim onemli aslinda limonlu su ictim bi ay boyunca ve inanilmaz fayda gordum cildim kilolar odem vs ama adet duzenim bozuldu uzerine birde yumurtlama gununde akintim olmadi basina gelen var mi endişe etmeli miyim?
Ben o 6 kiloyu verene kadar sen bana ulaşırsın cnmVerirsin canım üzülme keske benim 6 kilo verecegım olsa :)
Bu haftaya yaziyorum bunu ozamanCuma günü tartılma dım canım. Arefe günü 70.7 çıktım doğru hatirliyorsam
Yok canım ya okadar surmez senın sanmam benın yavaslama olur illa biyerden sonraBen o 6 kiloyu verene kadar sen bana ulaşırsın cnm
Bende hipotiroidi var çok zor verip çok kolay aliyorumYok canım ya okadar surmez senın sanmam benın yavaslama olur illa biyerden sonra