- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günayın kızlar ♡
Geçen cuma: 91.500
Bu cuma: 85.300
Fark: -6.200
Kızlar çok çok mutluyum vc ye çıkmamış olmama rağmen iyi eksılmış ♡
Cok tesekkur ederim canım ♡ sen naptıntebrik ederim canım
Selamlar o öneri neymiş bizede söylesene cnmTesekkurederim canım sana özelden yazıcam 1önerim olucak
Supersın canım harıka tebrıkler ♡♡Geçen Cuma : 98,6
Bugün : 94,8
Fark :-3,8
Yüzde :3,85
SelammmmSelamlar o öneri neymiş bizede söylesene cnm
Kız bu ne bi haftada bu kadar eksi inanılmaz sen başka bişey yapıyon söyle bakimGünayın kızlar ♡
Geçen cuma: 91.500
Bu cuma: 85.300
Fark: -6.200
Kızlar çok çok mutluyum vc ye çıkmamış olmama rağmen iyi eksılmış ♡
Canım sporu aşırı arttırdım yemekte 2 oğun yagsız tuzsuz ekmek yokKız bu ne bi haftada bu kadar eksi inanılmaz sen başka bişey yapıyon söyle bakim
Tebrikler valla büyük azim tatil dönüşü darısı banaCanım sporu aşırı arttırdım yemekte 2 oğun yagsız tuzsuz ekmek yok
Protein ağırlıklı beslenıorum bol acı yıyorum bunlar yani :)
Cok saol cnm bende öptüm iyi tatiller ♡Tebrikler valla büyük azim tatil dönüşü darısı bana
Kızlar internet çok cekmiyo giremiyorum bayram sonrası ful burdayim inşallah kilo verenleri tebrik ediyorum öpüyorum sizleri
Suan tek ben varımKızlar netim yoktu yeni baglanabildim. Nasıl gidiyor kimse yok gibi
Kilo bildirimi glstn99
Cuma: 85.300
Bugün(Pazartesi):82.100
Fark: -3.200
Ya bu tartıdamı sıkıntı var 4 günde bukadar gider mi bılmıom hep sabit yerde tartılıorum bide bu sabah vcye cıkdım baya neyse :)
Kilo bildirimi glstn99
Cuma: 85.300
Bugün(Pazartesi):82.100
Fark: -3.200
Ya bu tartıdamı sıkıntı var 4 günde bukadar gider mi bılmıom hep sabit yerde tartılıorum bide bu sabah vcye cıkdım baya neyse :)
Fark edıorlar evdekıler bile :) bı çok kıyafet olmaya başladı buda beni çok mutlu ve motive ediyor :)bayramdan bayrama görüştüğün insanlar sendekı farka inanamayacaklar bence:)
geçen bayram sanırım 100 üstüydün şimdi maşallah 70lere merdiven dayadın:)